Sıddık Avcı anısına turnuva düzenlendi

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Onur Kurulu tarafından geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Sıddık Avcı anısına düzenlenen futbol turnuvasının finali yapıldı.Final karşılaşmasında Ağrı'nın eski futbolcuları karşı karşıya...

Google Haberlere Abone ol
Sıddık Avcı anısına turnuva düzenlendi

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Onur Kurulu tarafından geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Sıddık Avcı anısına düzenlenen futbol turnuvasının finali yapıldı.

Final karşılaşmasında Ağrı'nın eski futbolcuları karşı karşıya geldi. Eski futbolculardan Ersin Eraslan'ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı Murat Spor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında Küpkıran Spor'un attığı üç golle beraberlik sağlandı. Penaltı atışlarına giden müsabakada Yılmaz Karaoğlan'ın penaltıyı kaçırması ile Muratspor turnuvanın şampiyonu oldu.

Müsabakayı Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ahmet Alpaslan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Beyazoğlu ve çok sayıda eski sporcu izledi. Zafer Karan en iyi takım kaptanı, Metin Alıcıaslan Fair-Play ödülü, Recep Kasar en iyi sporcu ödülü, Yılmaz Kösedağ ise en iyi kaleci ödülüne layık görüldü. Sıddık Avcı'nın damadı Cemal Turkal ve torunu Doğuhan Turkal'a günün anısına plaket verildi. Şampiyon takımın kupasını Sıddık Avcı'nın torunu takdim etti.

CİHAN

Yorumlar