Seyhan Belediyesi Yaz Spor Okullarına yoğun ilgi

Seyhan Belediyesi'nin hayata geçirdiği ve 3 bin 500 çocuğun kayıt yaptırdığı yaz spor okullarının Küçükdikili, Şakirpaşa, Onur, Uçak, Ova, Denizli ve Narlıca mahallerindeki açılış töreni gerçekleştirildi.İlk olarak Şakirpaşa, Onur,...

Google Haberlere Abone ol
Seyhan Belediyesi Yaz Spor Okullarına yoğun ilgi

Seyhan Belediyesi'nin hayata geçirdiği ve 3 bin 500 çocuğun kayıt yaptırdığı yaz spor okullarının Küçükdikili, Şakirpaşa, Onur, Uçak, Ova, Denizli ve Narlıca mahallerindeki açılış töreni gerçekleştirildi.

İlk olarak Şakirpaşa, Onur, Uçak, Ova mahallerini kapsayan yaz okulunun açılış töreninde konuşan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sporu ve sporcuyu önemsediklerini belirtirken, ilçede 3 bin 500 kişinin yaz okullarına kayıt yaptırdığını söyledi. Karalar, "Seyhan belediyesi olarak spora ve sporcuya önem gösteriyoruz. Bizim umudumuz da geleceğimiz de çocuklarımız, gençlerimizdir. 3 bin 500 genç ve çocuğumuz bu okullara kayıt yaptırdı. Spor ayını zamanda yardımlaşmayı arttırır, arkadaşlığı pekiştirir. Sizlerde spor yaparak kaynaşacaksınız, arkadaşlığınızı pekiştireceksiniz." ifadelerini kullandı. İlçenin her noktasına eşit hizmet götüreceklerini belirten Başkan Zeydan Karalar spor okullarına ilginin yoğun olduğunu belirtirken bu ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Başkan Karalar, "Spor demek; sağlık demek, disiplin demek, dayanışma demektir. Sporun sevgi barış kardeşlik olduğunu herkese göstereceksiniz. Bizler sporu sporcuyu önemsiyoruz. Bu anlamada önemli tesisleri Seyhan'a kavuşturacağız. Yüzme havuzu projelerimiz var. Çocuklarımız artık pis sulama kanallarında boğulmayacak." şeklinde konuştu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) Başkanı Ali Güleri de spor yapmanın önemli olduğunu ancak yaptırmanın daha önemli olduğunu belirtirken, bu anlamada emeği geçen ve gençlere spor yapma imkânı sağlayan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a teşekkür etti.

Buradaki açılışın ardından Denizli Mahallesi'ne giden Zeydan Karalar, sporun sevgi, barış ve kardeşlik olduğuna vurgu yaparak sporla ilgili önemli projeleri olduğunu belirtti. Denizli Mahallesindeki törenin ardından Küçükdikili Mahallesi'ne geçen Zeydan Karalar, vatandaşların ve sporcuların yoğun ilgisi ile karşılandı.

CİHAN

Yorumlar