Şehit yakınları ve gaziler Başkan Sözlü’yü ziyaret etti

Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Melahat Ongun, dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Dernek olarak ‘hayırlı olsun’ demek için...

Google Haberlere Abone ol
Şehit yakınları ve gaziler Başkan Sözlü’yü ziyaret etti

Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Melahat Ongun, dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü ziyaret etti. Dernek olarak ‘hayırlı olsun’ demek için geldiklerini belirten Melahat Ongun, Hüseyin Sözlü’nün sorunlarına duyarlı olacağından şüphe etmediğini söyledi. Ongun, anneler günü hediyesi için de Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, şehit yakınlarının ve gazilerin, bu vatan için bizzat bedel ödemiş insanlar olduğunu ifade ederek, “Böyle bir topluluğa ev sahipliği yapmaktan onur duyuyorum. Toplumsal hafıza, unutulmaması gereken bazı hatıraları taze tutma konusunda sorun yaşayabilir. Bu hatıraları diri tutma noktasında bizler çaba gösterip destek olmalıyız. Milletler şerefli mücadelelerini unutursa biyolojik varlıklar haline gelir. Bugün Türkiye’de bu konuda işler kötü bir noktaya doğru gidiyor. Dernek olarak sizin desteğinize ihtiyacımız var. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde, dün olduğundan daha fazla işbirliği yapmalıyız.” dedi.

CİHAN

Yorumlar