Sarıçam Belediyesi yol ve kaldırım çalışmasına başladı

Sarıçam Belediyesi yeni dönemde yol ve kaldırım çalışmalarına başladı. Şahintepe Mahallesi'nde çok sayıda sokağın kaldırımlarının tamamlanmasının ardından asfalt için belediyenin hazırlık yaptığını belirten Sarıçam Belediye...

Google Haberlere Abone ol
Sarıçam Belediyesi yol ve kaldırım çalışmasına başladı

Sarıçam Belediyesi yeni dönemde yol ve kaldırım çalışmalarına başladı.

Şahintepe Mahallesi'nde çok sayıda sokağın kaldırımlarının tamamlanmasının ardından asfalt için belediyenin hazırlık yaptığını belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, önce belediyenin mali yapısını disiplin altına aldıklarını belirtti. Yaklaşık 5 milyon lira esnaf borcunu kapattıklarını aktaran Uludağ, "Bundan sonraki hedefimiz ise her ay bir mahallenin yol ve kaldırım sorunlarını çözeceğiz. Şuanda Şahintepe’de kaldırım çalışması yapıyoruz. Burada 650 bin lira tutarında yol ve park yapımı için ihale hazırlığımız var. Daha sonra Yeşiltepe ve diğer mahallelerde yol ve park inşaatlarımız başlayacak. Bir taraftan da belediye hizmet binamızın eksikliklerini gideriyoruz." dedi.

Başkan Bilal Uludağ, belediye hizmet binasının ihata duvarı ve peyzaj çalışmalarının başladığını bunun ilk olarak yağmur suyu ve kanalizasyon sorunun çözüldüğünü belirterek, "Belediyenin iç dizayn ve peyzaj çalışması tamamlandıktan sonra birkaç ay içinde buraya taşınacağız. Bundan sonra da kurumsallaşmaya önem vereceğiz. Ayrıca Kozan yoluna paralel olarak yapılan yürüyüş parkurunu daha modern hale getirmek için ihale yapıyoruz. Çukurova Üniversitesi ile belediyemiz arasında yapılan protokol gereği ihata duvarı yapılacak. Yine DSİ ile görüşüyoruz. Yeşil Bulvara paralel olarak yürüyüş yolu ve küçük bir merkez park yapacağız. Bu konuda peyzaj mimarımız çalışıyor." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar