Saldırıda hayatını kaybeden anne ve kızı için helallik alındı

Bakırköy'de eski Anavatan Partisi milletvekili Adnan Yıldız'a dün düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden eşi ve kızının cenazeleri helallik alınması için evlerine getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Saldırıda hayatını kaybeden anne ve kızı için helallik alındı

Bakırköy'de eski Anavatan Partisi milletvekili Adnan Yıldız'a dün düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden eşi ve kızının cenazeleri helallik alınması için evlerine getirildi. Cenazeleri taşıyan aracın sokağa girdiği sırada aile yakınları sinir krizi geçirdi.

Bakırköy'de dün sabah döviz bürosu sahibi eski milletvekili Adnan Yıldız'a düzenlenen silahlı saldırıda eşi Firuze Yıldız ve kızı Betül Yıldız hayatını kaybetmişti. Olayda Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız ise yaralanmıştı. Baba Adnan Yıldız, geçirdiği ameliyatın ardından bu sabah taburcu edilerek evine geldi. Anne ve kızının cenazeleri ise helallik alınması için öğleden sonra Bakırköy'deki evlerinin bulunduğu sokağa getirildi. Cenazelerin getirildiği sırada aile üyeleri ve yakınları gözyaşlarını tutamadı. Yıldız ailesinin bazı yakınları ise sinir krizi geçirdi. Anne ve kızının cenazeleri, dua edilip helallik alındıktan sonra Eyüp Sultan Cami’ne götürüldü. CİHAN

Yorumlar