Saadet Parti Osmangazi adayı Gökhan Gerçek’e derneklerden destek

Saadet Partisi Osmangazi Belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, seçim çalışmalarına dernek ziyaretleri ile devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Saadet Parti Osmangazi adayı Gökhan Gerçek’e derneklerden destek

Saadet Partisi Osmangazi Belediye başkan adayı Gökhan Gerçek, seçim çalışmalarına dernek ziyaretleri ile devam ediyor. Harmancık Gökçeler Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği programa katılan başkan adayı Gerçek, Milli Görüş’ün belediyecilik anlayışlarını anlattı. Programa dernek üyeleri büyük ilgi gösterdi.

Gökçeler Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri yaptıkları etkinliklerde dağ yöresinin kültürlerini yaşarken tiyatral gösterilerle anlatarak keyifli anlar yaşattı. Bir babanın gelin olan kızına nasihatinde; “Size haram lokma yedirmedim, sizin boynunuzu eğecek yanlış iş yapmadım” sözleri, vatandaşları duygulandırdı. Gökhan Gerçek, burada yaptığı konuşmada, “Erbakan Hocamız da tıpkı kızını evlendiren baba örneğindeki gibi hiçbir icraatinde bizim boynumuzu eğecek hiç bir çalışmaya imza atmadı. Bu milleti faize mahkum etmedi.” şeklinde konuştu.

OSMANGAZİ’YE SAADET GELECEK

Osmangazi’de giderek yükselen bir Saadet Partisi olduğuna vurgu yapan Gerçek, “Bizim amacımız herkese ulaşmak ve herkesi kucaklayan bir anlayışla hizmet etmek. Bizler kent yönetiminin birlikte ve etkin katılımlarla yapılması gerektiğini savunuyoruz. Biz belli bir kesime değil, köylüsü, şehirlisi, işçisi, memuru, esnafı, emeklisi ile tüm Osmangazi halkını yönetmeye talibiz. Nasip olurda belediye başkanlığını kazanırsak Osmangazi’yi daha yaşanabilir yapmak için birlikte çalışacağız.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar