Patpat kazası: 1 ölü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ormanlık alana uçan patpatta bulunan yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Patpat kazası: 1 ölü

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde ormanlık alana uçan patpatta bulunan yaşlı kadın hayatını kaybetti. Kaza anında panikleyen yaşlı kadının patpattan atladığı sırada kafasını taşa vurduğu ve olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaza, saat 16.30 sularında Ova köyüne bağlı Namazlar mevkii taş ocağı yolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, eşi Halime Sevim (64) ile birlikte tarladan patpat olarak adlandırılan tarım aracı ile dönüş yapan Hasan Sevim (68) kavşaktan döndüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek ormanlık alana uçtu. Sürücü Hasan Sevim'in yanında oturan Halime Sevim, patpattan düşerek yuvarlanmaya başladı. Yuvarlanma sırasında kafasını taşa çarpan yaşlı kadın bayıldı. Bu sırada yolda bulunan iki kişi Hasan Sevim ve eşinin yardımına koştu. Köylüler, sağlık ekiplerine ve jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Halime Sevim'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza yerini emniyet şeridi ile çeviren Jandarma ekipleri, Halime Sevim'in yakınlarını cenazenin yanına indirdi. Bu sırada göz yaşlarına boğulan Halime Sevim'in yakınları Jandarma eşliğinde yola çıkarıldı.

Kazada eşi Halime Sevim'i kaybeden patpat sürücüsü Hasan Sevim, kaza anını Jandarma ekiplerine anlattı. Hasan Sevim, "Ben bu taraftan gelirken, burada kavşak var. Oradan dönerken sağ tarafa baktım. Virajı alamadı. Buradan aşağıya gittim." dedi.

Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Halime Sevim'in cenazesi tabuta konduktan sonra köylülerin de yardımı ile Ereğli Devlet Hastanesi morguna götürülmek üzere kamyonete alındı.

Jandarma ekiplerinin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor. CİHAN

Yorumlar