Özel Sungurbey Koleji öğrencilerinden örnek davranış

Niğde Özel Sungurbey Koleji öğrencileri örnek bir davranışa imza attı. Sungurbey Koleji Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Suriye' de yaşanan savaşta ezilen, zarar gören öğrencileri unutmadı.

Google Haberlere Abone ol
Özel Sungurbey Koleji öğrencilerinden örnek davranış

Niğde Özel Sungurbey Koleji öğrencileri örnek bir davranışa imza attı. Sungurbey Koleji Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri Suriye' de yaşanan savaşta ezilen, zarar gören öğrencileri unutmadı. Öğrenciler, Suriye’nin dışarıda soğuğa maruz kalan halkı için yardım kampanyası başlattı.

    Kampanyaya öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Harçlıklarından biriktirdikleri Kimse Yok mu Derneği'ne bağışladılar.

Dünya da renk,dil,din ve ırk ayrımı yapılmaksızın herkesin kardeş olduğunu vurgulayarak söze başlayan Sungurbey Koleji öğrenci temsilcisi Remzi Kaya, ”Haberlerde gördüğümüz,öğretmenlerimizin anlattığı,Suriyeli kardeşlerimizin zor durumda olduğunu öğrendik. Bunun için okulda bir yardım kampanyası başlattık. Bu oluşturulan yardım kampanyasında bin 430 TL topladık.Okulda gerek öğretmenlerimiz gerekse öğrenci arkadaşlarımız bu yardım kampanyasına el uzattılar,yardım ettiler." dedi.

    Sungurbey Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Korkmaz ise öğrencilerinin bu örnek davranışı ile gurur duyduğunu belirtti. CİHAN

Yorumlar