Özel Ergin Koleji öğrencileri okul bahçesine fidan dikti

Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencileri 21 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında okul bahçesine çam fidanı diktiÖzel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, yaptığı açıklamada öğrencilerde doğa sevgisi, orman sevgisi oluşturma adına her onlarca fidanı toprakla.

Google Haberlere Abone ol
Özel Ergin Koleji öğrencileri okul bahçesine fidan dikti

Yozgat Özel Ergin Koleji öğrencileri 21 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında okul bahçesine çam fidanı dikti
Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, yaptığı açıklamada öğrencilerde doğa sevgisi, orman sevgisi oluşturma adına her onlarca fidanı toprakla buluşturduklarını söyledi. Köker, “Bu fidan dikimi faaliyetine katılan öğrenciler çevreye olan duyarlılıklarını bir kez daha gösterdiler. Yozgat eğitiminde önemli bir yere sahip olan Ergin Koleji sosyal sorumluluklar konusunda da farklılıklar oluşturarak öğrencilere fırsat eğitimi yaptırıyor. Öğrencilerimize öğretimin yanında eğitimi de en güzel şekilde vererek onların hayatta daha başarılı olmalarını istiyoruz . Bu başarıyı arttırmak için öğrencilere günlük hayattan kesitler sunarak tecrübe edinmelerini sağlıyoruz." dedi.
Öğrencilerinde tıpkı bir fidan gibi bakıma, sevgiye, ilgiye ihtiyacı olduğunu söyleyen Köker, "Öğrencilerimiz geleceğimiizn teminatı yarınlarımızdır. Onlarda tıpkı bu fidan gibi bakıma ve ilgiye sevgiye ihtiyacı vardır. Bir fidana iyi bakar, sulamasını budamasınıve çevresindeki otu temizlersek daha çabuk büyür ve gelişir. Çocuklarımıza da aynı şekilde ilgilenir, sevgi ile yaklaşırsak geleceğe daha güvenle bakmasını sağlamış oluruz. Bu sayede ailesine, çevresine ve topluma daha faydalı bir bireyi kazandırmış oluruz." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar