Ölen 4 yavrusunun acısını yeni doğan kızıyla hafifletmeye çalışıyor

Gaziantep’te 2 yıl önce 4 çocuğu ve eşi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Mehmet Yaşar’ın, yeni eşinden bir kız çocuğu dünyaya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Ölen 4 yavrusunun acısını yeni doğan kızıyla hafifletmeye çalışıyor

Gaziantep’te 2 yıl önce 4 çocuğu ve eşi sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Mehmet Yaşar’ın, yeni eşinden bir kız çocuğu dünyaya geldi. 44 yaşındaki Yaşar, bebeğine 3 yaşındayken ölen kızı ‘Elif’in ismini verdi.

2012 yılında 4 çocuğunu ve eşini soba zehirlenmesi sonucu kaybeden Yaşar, yaşadığı tüm acıları yeniden evlendiği eşinden olan Elif bebek sayesinde unutmaya çalışıyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Yaşar’ı bu mutlu gününde ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı. Tahmazoğlu, 2012 yılında çocuklarını ve eşini kaybeden Mehmet Yaşar’ın yeniden evlenip çocuk sahibi olmasıyla yaşadığı mutluluğunu paylaşarak, yeni doğan ‘Elif’ bebeğe altın ve battaniye hediye etti.

Ziyarette konuşan Başkan Tahmazoğlu, “Şehrimiz için de Mehmet kardeşimiz için de acı bir gündü. Tabi hayat devam ediyor. Daha sonra bir evlilik yaptı. Mehmet kardeşimiz o zamanda şehir dışında çalıştığı için biz kendisine iş konusunda da yardımcı olduk. Şahinbey Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde çalışıyor kendisi. Ben kendisine de eşine de mutluluklar diliyorum. Bugün de yine farklı bir sürpriz oldu. Bebeğimiz dünyaya geldi 4 tane evladın acısının üzerine. İnşallah onlar da şefaatçiniz olacaklar cennette.” dedi.

2 yıl önce yaşadığı acıları dünyaya yeni gelen kızıyla unutmaya çalışan baba Mehmet Yaşar ise şunları söyledi: “Ben dostlarımın hepsine mesaj gönderdim. Dedim ki ‘Veren de alan da Allah’tır’. Ben şehit cenazelerine gittiğimde ‘Neden birbirinize taş atıyorsunuz? Neden vurup kırıyorsunuz’ diyorum. Ben 5 tane yavrumu kaybettim. Ama ellerimi yukarı kaldırıyorum; şükrediyorum. ‘Hayat devam ediyor’ diyorum. Mevlana’nın hayatını bilirsiniz. ‘Benim öldüğüm günü bayram günü ilan edin’ demiş. Bizde bu günü mutlu bir gün olarak görüyoruz o inançla. O günü ayrılık acısı olarak görüyorum. Benim dünyaya tekrar bir evladım geldi. Elif bebeğim geldi. Allah benim 4 tane Elifimi aldı, bir tane Elif verdi yerine. Yine de şükrediyorum.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar