Oğulları cinayete kurban giden anne baba: Hiç olmazsa yavrumuzun cesedi bulunsun

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 2012 yılında kayıp başvurusu yapılan ve bir yıl sonra eşi ve çocukları tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Mevlüt Bilen'in annesi Hamidiye (73) ve babası Nazım Bilen (73), oğullarının en azından bir...

Google Haberlere Abone ol
Oğulları cinayete kurban giden anne baba: Hiç olmazsa yavrumuzun cesedi bulunsun

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 2012 yılında kayıp başvurusu yapılan ve bir yıl sonra eşi ve çocukları tarafından öldürüldüğü ortaya çıkan Mevlüt Bilen'in annesi Hamidiye (73) ve babası Nazım Bilen (73), oğullarının en azından bir mezarının olması için cesedinin bulunmasını istedi.

"ÇOCUĞUMUZA DUA EDECEĞİMİZ MEZARI BELLİ OLSUN"

Evladının öldürüldüğünün tespit edilmesine rağmen 2 yıldır cesedinin bulunamadığını vurgulayan baba Nazım Bilen, " 14 ay boyunca bizi 2 ay da bir ayda bir oğlumun bir yerlerde görüldüğünü söylediler. Oğluma kayıp süsü vererek, 14 ay boyunca sakladılar. Şu ana kadar oğlumun cesedi bulunamadı. Cesedi bekliyoruz. Hiç olmazsa mezarı olsun. En azından mezarını ziyaret ederiz. Biz oğlumuzun cesedini istiyoruz." dedi. Daha öncede iki oğlunu kaybeden acılı baba Nazım Bilen,"Bu üçüncü. Çok ayrılıklar olabilir, olabiliyor da. Ayrılıp gitseydi ve bu duruma getirmeseydi daha iyi olurdu." dedi.

"BENİM CİĞERİM YANIYOR"

Anne Hamidiye Bilen ise oğlu Mevlüt Bilen'in cesedinin bulunmasını istediğini ve ciğerinin yandığını belirterek şöyle konuştu: " Şimdi ben üçüncü yavrumu kaybettim. Ben çocuğumun ölüsünü istiyorum. Benim ciğerlerim yanıyor. Bir buçuk sene ben yandım, yakıldım, çağırdım, bağırdım. Ben komalara girdim. Ben kalp hastası oldum. Benim çocuğumun ölüsünü istiyorum. Nereye koydularsa, attılar mı yaktılar mı? Nereye attılarsa çıkaracaklar. Benim çocuğumun ne suçu varmış da, o adam benim oğlumu öldürmüş, battaniyeye sarmışta atmış. Ne yapmış nereye atmış. Ben bunu istiyorum. Ben kendimi zor zapt ediyorum. Ben 73 yaşındayım . 73 sene daha yaşayacak değilim, oğlum. Benim aslan gibi oğlanlarım nereye gitti. Ben oğlumu istiyorum. Nereye koyduysa söylesin." diye konuştu.

POLİS OLAYI ÇÖZDÜ

17 Ekim 2012 tarihinde Mevlüt Bilen'in eşi A. Bilen (38) tarafından Bağlık Polis Karakolu'na kayıp başvurusu yapılmış fakat 3 çocuk babası Mevlüt Bilen'in (48) izine 1 yıl boyunca rastlanamamıştı. Polisin teknik takip başlattığı olayda; Mevlüt Bilen'in eşi A.Bilen ile kızları M. (21), M. (19) ve K. (13) ile kızlarının bazı arkadaşlarının telefonlarını izlemeye alınmıştı. Mevlüt Bilen'in büyük kızı M.'nin bir arkadaşına “Bu işin sonu çok kötü, hepimiz yanacağız, hapse gireceğiz” şeklinde attığı mesajdan yola çıkan polis, muhasebecinin eşi A., kızları M.B., M.B., K.B ve M.B.’nin sevgilisi O.B. ile babası N.B.’yi gözaltına almıştı. Yapılan teknik takip sonrasında gözaltına alınan ve emniyetteki ifadelerinde cinayeti kabul eden eş A.ve kızları mahkeme de ise cinayeti işlediklerini reddetmişti.

CİNAYETİ ÇÖZEN POLİSLER PASİF GÖREVE ALINDI

Bu arada Mevlüt Bilen’in cinayete kurban gittiğini ortaya çıkaran Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro’da görevli bir komiserin başka bir ile tayini çıkarken, diğer polisler ise pasif göreve alındı. Cinayet zanlısı olarak 1 yıldır Beycuma Kapalı Cezaevinde tutuklu bulunan N.B.’nin soruşturmada görev yapan polisler hakkında şikâyette bulunduğu öğrenildi. Cinayet olayıyla ilgili olarak Mevlüt Bilen'in eşi A.B. ile N.B. halen cezaevinde tutuklu bulunurken, muhasebecinin kızları M.B., M.B. K.B. ile N.B.’nin oğlu ve M.B.’nin sevgilisi O.B. serbest bırakıldı. CİHAN

Yorumlar