Öğretmenin, öğrenciyi dövdüğü iddiası

Kırıkkale’de sınıf öğretmeninin öğrenciyi dövdüğü iddia edildi. Arkadaşıyla kavga ettikten sonra bunu söylemeye gittiği öğretmeni tarafından dövüldüğü belirtilen Songül K.

Google Haberlere Abone ol
Öğretmenin, öğrenciyi dövdüğü iddiası

Kırıkkale’de sınıf öğretmeninin öğrenciyi dövdüğü iddia edildi. Arkadaşıyla kavga ettikten sonra bunu söylemeye gittiği öğretmeni tarafından dövüldüğü belirtilen Songül K.’nın tedavisi devam ediyor.

Olay, Kırıkkale’nin Gürler İlköğretim Okulu'nda yaşandı. İddialara göre, Songül K. (7) isimli 1. sınıf öğrencisi, sınıf arkadaşıyla kavga etti. Songül K. olayı öğretmeni B.M.’ye bildirdi. Bunun üzerine Songül K. öğretmeninden dayak yedi. Olayı duyan Songül K.’nın ailesi, ambulansla kızı ilk olarak Devlet Hastanesi'ne, ardından da Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne götürdü. Burada tedavi altına alınan Songül K.’nın dört gündür müşahede altında tutulduğu bildirildi.

Baba Halis K., “Okulda çocuklar kendi aralarında kavga etmiş. Kızım öğretmenine arkadaşı tarafından dövüldüğünü söylemek için yanına gitmiş. Öğretmeni de kızıma ‘Yerine otur’ diyerek vurmuş. Ardından kızımın kafasında şişlik oluşmuş." dedi.

Ellerinde net bir bilginin olmadığını ve soruşturmanın devam ettiğini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur ise “Elimizde net bir bilgi yok. Konuya ilişkin yazı ve belgeler bugün gelecek. Biz de elimize gelen bilgiler doğrultusunda ilgili kişilerle görüşme yapacağız ve inceleyeceğiz. Şu anda bizim için önemli olan çocuğumuzun sağlığıdır." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar