Öğretmen adayları 'Vizyon' programında sertifika aldı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Eğitim Fakültesi'nde, “Geleceğin Öğretmenlerine Öğretmenlik Vizyonu" adlı bir sertifika programı düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Öğretmen adayları 'Vizyon' programında sertifika aldı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Eğitim Fakültesi'nde, “Geleceğin Öğretmenlerine Öğretmenlik Vizyonu" adlı bir sertifika programı düzenlendi. Alanında uzman isimler, öğretmen adaylarına iletişim, tecrübe ve eğitim felsefesi konularında bilgi verdi.

Programın açılış konuşmasını yapan ASÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Acar, bu toprakların değeriyle barışık öğretmenler yetiştirilmesi, bu toprakların değerlerinin öğretmenlerle buluşturulması adına yapılan etkinliğin son derece önemli olduğunu söyledi. Faaliyetler zincirine ASÜ’nün de dahil olmasından memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Acar, “8 yaşında genç bir üniversite olmamıza rağmen Türkiye’de bizden kıdemli üniversitelerle pek çok alanda yarışmaya gayret ediyoruz. ASÜ hızlı büyüyen, girişimciliği önemseyen, özgürlüğü değerler skalasının en üstüne yerleştiren, Türkiye’nin değişim sürecine katkı vermeye çalışan ve dışa açılan bir üniversitedir.” dedi.

Ardından Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Otrar “Eğitimde Etkili İletişim”, eğitimci yazar Muhammet Yılmaz “Etkili Öğretmenlik Tecrübeleri”, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aytaç Açıkalın “Öğretmenin İnsan ve Eğitim Felsefesi” konularında sunum yaptı. Daha sonra da katılımcılara sertifikaları verildi. CİHAN

Yorumlar