Nil Koleji’nin küçük sporcularından büyük başarı

Diyarbakır Özel Nil Koleji’nin küçük öğrencileri büyük bir başarıya imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Nil Koleji’nin küçük sporcularından büyük başarı

Diyarbakır Özel Nil Koleji’nin küçük öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen hentbol turnuvasında Özel Nil Koleji öğrencileri küçük kızlar ve küçük erkekler kategorisi olmak üzere iki alanda birinci oldu. Okulun yıldız erkekler takımı ise Diyarbakır üçüncüsü oldu. Nil Koleji bu başarısıyla bölgelerarası müsabakalarda Diyarbakır’ı temsil etme hakkını elde etti.

Diyarbakır Özel Nil Koleji Müdürü Ali Pehlivan yaptığı açıklamada Diyarbakır'da düzenlenen okullararası küçükler hentbol turnuvasında büyük başarı elde ettiklerini söyledi. Pehlivan, okul öğrencilerinin küçük kızlar kategorisinde grubunda bütün maçları kazanarak finale çıktığını, finalde de karşılaştığı Fevzi Çakmak Ortaokulu’nu 17-1 gibi büyük farkla yenerek şampiyon olduğunu dile getirdi. Müsabakaları üç takım halinde hazırlandıklarını dile getiren Pehlivan, küçük erkekler kategorisinde yine birinci, yıldız erkeklerde ise Diyarbakır üçüncüsü olduklarını belirtti.

Dereceye giren okul takımlarının ikinci dönem bölge genelinde Diyarbakır’ı temsil edeceklerini belirten Pehlivan şunları söyledi: "Eğitimin yanında sporda da zirveye çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Öğrencileri spora yönlendirmekte ve bunu yaşam tarzı haline gelmesi için gayret gösteriyoruz. Her zaman sportif faaliyetleri destekliyoruz." CİHAN

Yorumlar