Mudanya'da kurulacak mobesenin ihale tarihi belirlendi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde mobese sisteminin oluşması için ihale tarihi 20 Aralık olarak belirlendi.

Google Haberlere Abone ol
Mudanya'da kurulacak mobesenin ihale tarihi belirlendi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde mobese sisteminin oluşması için ihale tarihi 20 Aralık olarak belirlendi. Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, 600 bin TL’si Emniyet Genel Müdürlüğü’nden, 300 bin TL’si ise Mudanya Belediyesi’nden gelecek para ile hayata geçirilecek sistemde, belediyenin 5 yıl boyunca her ay 10 bin TL’yi Türk Telekom’a iletişim altyapısı olarak vereceğini söyledi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Çiftçi, projenin Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. yıl dönümü olan 10 Nisan 2014’e kadar tamamlanacağını kaydetti.

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, projenin ilçedeki asayiş için önemli olduğunu belirterek, hayırlı olmasını diledi. İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Sülün ise mobesenin faaliyete geçmesiyle birlikte ilk olarak Mudanya girişinde 6 noktaya 'Plaka Tanıma Sistemli' kameraların yerleştirileceğini söyledi. Mudanya’nın çeşitli bölgelerine 4 ile 8 adet arasında güvenlik kameraları konulacağını kaydeden Sülün, proje tamamlandığında toplamda Mudanya ve Güzelyalı’da 22 noktada oluşan kameralarla Mudanya’nın 24 saat gözetim altına alınacağını kaydetti.

Bu arada, altyapısı Türk Telekom’a emanet edilen mobese ile ilgili kaymakamlık makamında düzenlenen imza töreninde, Kaymakam Orhan Çiftçi, Belediye Başkanı Hasan Aktürk, İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Sülün’ün yanı sıra Türk Telekom Batı 2. Bölge Müdürü Ahmet Yanbay ve yardımcıları hazır bulundu.
CİHAN

Yorumlar