Mudanya Yardım Sevenler'den eğitime kahvaltılı destek

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Zehranur Biricik başkanlığındaki Yardım Sevenler Derneği’nin ihtiyaç sahiplerine yardım, öğrencilere burs vermek amacıyla kahvaltı organize etti.

Google Haberlere Abone ol
Mudanya Yardım Sevenler'den eğitime kahvaltılı destek

Bursa'nın Mudanya ilçesinde Zehranur Biricik başkanlığındaki Yardım Sevenler Derneği’nin ihtiyaç sahiplerine yardım, öğrencilere burs vermek amacıyla kahvaltı organize etti. Kaymakam Orhan Çiftçi’nin de eşiyle birlikte katıldığı kahvaltıya yaklaşık 150’ye yakın yardımsever bayan katıldı.

Kahve Beyaz’daki kahvaltıda konuşan Mudanya Yardım Sevenler Derneği Başkanı Zehranur Biricik, derneğin faaliyetlerini paylaşırken, Şükrü Çavuş-Sait Eroğlu İlk ve Ortaokulu’nda ki üç sınıfı masasından perdesine kadar yenilediklerini söyledi. Okulda sınıfları yenilemeye destek veren Mudanya Verem Savaş Derneği ile Melek Coşkun ve Hüseyin Coşkun'a teşekkür eden Başkan Biricik, organizasyonlarının devam edeceğini söyledi.

“OKULLARA STANDARDI GETİRECEĞİZ"

Yardımseverliğin herkeste bulunması gereken bir özellik olduğunu ifade eden Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, fiziki olarak sıkıntılı olan Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu'nun yıkılıp yeniden yapılacağını müjdeledi. Göreve başladığında ilçedeki okullara yaptığı incelemelerde özellikle Şükrü Çavuş Sait Eroğlu ile 12 Eylül İlkokulu'nu yetersiz bulduğunu kaydeden Çiftçi, konuyla ilgili çalışma başlattıklarını, Mudanyalıların ve hayırseverlerin gayretleri ve çabalarıyla bu okulu yıkıp, yeniden inşa edeceklerini söyledi. Yerine 24 derslikli okul yapmayı planladıklarını belirten Çiftçi, ayrıca okullarda belli standartları getirmek istediğini bunun için de okullara aynı sıra ve masaları almak için girişimlerde bulunduklarını söyledi.
CİHAN

Yorumlar