Mobilya outlet showroomu Lovelet AVM'de görkemli törenle hizmete girdi

Ekonomi Bakanlığı'nın yürüttüğü KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Samsun’daki mobilya imalatçılarının Karadeniz Bölgesi'nin en büyük outlet ve yaşam merkezi olan Lovelet AVM’deki mobilya satış showroomu, düzenlenen gör.

Google Haberlere Abone ol
Mobilya outlet showroomu Lovelet AVM'de görkemli törenle hizmete girdi

Ekonomi Bakanlığı'nın yürüttüğü KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi kapsamında çalışmalarını sürdüren Samsun’daki mobilya imalatçılarının Karadeniz Bölgesi'nin en büyük outlet ve yaşam merkezi olan Lovelet AVM’deki mobilya satış showroomu, düzenlenen görkemli törenle hizmete girdi.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Meclis Başkanlığı ile Lovelet Alışveriş Merkezi yönetiminin katkılarıyla 25 mobilya firması, son model tasarımlı ürünlerini, artık alışveriş merkezinin üst katlarındaki mağazalarında sergileyecek. Tekstille birlikte kent ekonomisine ve turizmine önemli katkılar sağlaması beklenen mobilya showroomu, sektöründe Kayseri ve Bolu illerindeki potansiyelin Samsun’da da oluşmasını sağlayacak. Showrooma kaliteyi uygun fiyata alacak bölge halkının büyük teveccüh göstereceği bekleniyor.

Lovelet Mobilya Outlet Showroomu açılış törenine Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Şahin, STSO Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İdol İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Sabırlı, Lovelet Yönetim Kuruşu Üyesi Zeki Gedikli, Lovelet AVM Genel Müdür Hale Acıtaş Düzdemir ile çok sayıda sanayici, iş adamı ve sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı.

Lovelet Mobilya Outlet Showroomu açılış töreninde konuşma yapan Lovelet Genel Müdürü Hale Acıtaş Düzdemir, projenin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Düzdemir, "Lovelet'in tekstilde kanıtladığı başarısını bundan böyle mobilyada göstereceğini düşünüyoruz. Halkımızın tekstil mağazalarına gösterdiği ilgiyi mobilya showroomumuza da yansıtacağından eminiz. Alışveriş merkezimizin üst katlarında hizmet verecek mobilya showroomunun sektöre büyük bir heyecan kazandıracak." dedi.

"MOBİLYACILAR DİĞER SEKTÖRE DE ÖRNEK OLACAK"
Böyle bir projenin Samsun’da ilk olduğuna dikkat çeken Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Mobilya Kümelenme Koordinatörü Muharrem Durmuşoğlu, "Mobilya showrromu projesinin hayata geçmesinde odamızın büyük katkıları oldu. Mobilyacılar olarak bir yerden başlamak gerektiği inancıyla projeye olumlu bakarak kararımızı verdik. Şuan çok heyecanlı ve mutluyuz. Burası outlet mağaza olduğu için bu yönde ürünleri satışa sunacağız. Bizim bu girişimimiz, Samsun’daki diğer sektörlere de örnek teşkil edecek. Burada faaliyete geçtikten sora da imalata yönelik Mobilya Organize Sanayi Bölgesi projemize yöneleceğiz." şeklinde konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır ise projenin bölge ekonomisi ve istihdamına büyük fayda sağlayacağına işaret ederek, iş birliği ile kentin yararına güzel bir hizmetin hayata geçirildiğinin altını çizdi. Çakır, emeği geçen herkese teşekkür etti. Mobilya sektörüne Lovelet showroomu ile renk katacak mobilyacılar, açılış töreninde desteklerinden dolayı alışveriş merkezi yönetimine teşekkür etti. Mobilya showroomunu Lovelet AVM’de oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden imalatçılar, showroomun her kesim için hayırlı uğurlu olmasını temennisinde bulundu.

Karadeniz'in en büyük Outlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi Lovelet Outlet'in üst katında 12.500 m²'lik alanda bulunan mobilya imalatçıları, aydınlatma, mefruşat, perde, halı, ev dekorasyonu gibi mağazalardan oluşan showroom açılışında konser veren Karadeniz müziğinin usta isimlerinden Fuat Saka, en sevilen parçalarını, Lovelet Outlet ziyaretçileri için seslendirdi. Ayrıca oluşturulan trio müzik dinletileri, çocuklar için eğlence durakları da açılışa renk kattı.
CİHAN

Yorumlar