Mimar Sinan isimli şiirle tablet kazandı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 9 Nisan 2014 günü Ağırnas’ta düzenlenen Mimar Sinan’ı anma gününde “Koca Mimar Sinan” isimli şiiri çok içten ve gönülden okuyarak dinleyicileri mest eden Çiğdem Nurbaş’ı...

Google Haberlere Abone ol
Mimar Sinan isimli şiirle tablet kazandı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 9 Nisan 2014 günü Ağırnas’ta düzenlenen Mimar Sinan’ı anma gününde “Koca Mimar Sinan” isimli şiiri çok içten ve gönülden okuyarak dinleyicileri mest eden Çiğdem Nurbaş’ı tablet bilgisayar ile ödüllendirildiğini söyledi.

Ağırnas Osman Yücel İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Çiğdem Nurbaş’ın okuduğu şiir ile adeta törene katılanları mest ettiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bir şiiri şiir yapan en büyük değerin okuma ve vurgusu olduğu çünkü şiire anlam ve önem katan asıl hünerin okuyuş tarzında saklı olduğunu kaydetti.

Annesi Nurten Nurbaş ile belediye başkanlağına davet edien 4. sınıf öğrencisi Çiğdem Nurbaş, tablet ödülü Başkan Yardımcısı Yüksel Kahraman’dan teslim aldı. Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç konu ile ilgili olarak şunları söyledi: “Özel ve özverili çalışma sonucu sergilenen her türlü bireysel başarı teşvik ve örnek amaçlı olarak ödüllendirilmelidir. 4. sınıfta okuyan yavrumuz Çiğden Nurbaş okuduğu şiir ile şiirin anlam ve önemi ile anlatılmak isteneni tam olarak yansıtmıştır. Bir şiir için en önemli olgu anlam ve manasını en iyi şekilde sergilemektir. Bu neden ile öğrencimizi o tarih de tablet bilgisayar ile ödüllendirileceğini beyan etmiştik. Bunu hak eden Çiğden Nurbaşa’a başarılar temenni ediyorum.”

CİHAN

Yorumlar