MHP'li Rasim Acar: Bütün kesimleri fişlediler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, seçim çalışmaları kapsamında Beylikdüzü’nde ziyaretlerde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
MHP'li Rasim Acar: Bütün kesimleri fişlediler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, seçim çalışmaları kapsamında Beylikdüzü’nde ziyaretlerde bulundu. Memur alımlarında yapılan fişlemelerle ilgili konuşan Acar, “Adı adalet ve kalkınma olan bir parti. Adaleti sadece kendisinden tarafa kalkınmayı da sadece kendi yandaşlarından tarafa yontan bir partidir. Sadece bununla kalmadılar, bütün kesimleri fişledikleri gibi, nerede istihdamla ilgili bir konu olsa vatandaş önce AK Parti ilçe başkanlığına gidiyor." dedi.

MHP Adayı Rasim Acar, seçim çalışmaları kapsamında Beylikdüzü’nde bulunan Marmara Nakliyeciler Derneğini ziyaret etti. Nakliyecilerle bir araya gelen Acar, sektörün sorunlarını ve seçildikleri takdirde yapacakları faaliyetleri anlattı. Acar, 1994 yılında yapılan yerel seçimler ile 2014 seçimlerinin benzerlik oluşturduğu anlattı. Rasim Acar, şöyle konuştu: “Sayın Başbakanı 1994 seçimlerinde belediye başkanı yapan şartlarla bu seçimdeki şartlar aynıdır. Sayın Başbakanı o dönemde belediye başkanı yapan unsurlar yolsuzluk ve kuraklıktır. Yolsuzluğun üzerine tesis etmiş olduğu kuraklık, şimdi aynı şeyleri ben söylüyorum. Bu unsurlar sayın belediye başkanını, halkımızın dinlendireceği ve teşekkür edeceği unsurlar olacaktır. Yolsuzlukların üzerinde ciddi anlamda konuştuğumuz 17 Aralık sürecinden sonra İstanbul’da en büyük sorun susuzluktur. İstanbul’un 40 günlük bir suyu kaldı ve kuraklıkla karşı karşıyayız. Tamamen seçim yatırımı olmak üzere İstanbul’da suyla alakalı tasarruf tedbirleri yapılmıyor. Sayın Başbakan 1994 yılında ‘bereketi kalmadı’ demişti. Hırsızlığın olduğu yerde özellikle yolsuzluğun olduğu yerde bereket kalmaz.”

'BÜTÜN KESİMLERİ FİŞLEDİLER'

Memur alımları ile ilgili medyada yer alan fişlemelerle ilgili soruya Rasim Acar, "Hiçbir dönemde olmadığı kadar meslek gruplarıyla çatışıldı. İşçinin, emeklinin, memurun ve esnafın üzerinde ciddi bir baskı oluşturuldu. Adı adalet ve kalkınma olan bir parti. Adaleti sadece kendisinden tarafa kalkınmayı da sadece kendi yandaşlarından tarafa yontan bir partidir. Sadece bununla kalmadılar, bütün kesimleri fişledikleri gibi nerede istihdamla ilgili bir konu olsa vatandaş önce AK Parti ilçe başkanlığına gidiyor, başvuru yapıyor. İlçe başkanlığı kendisinin başvurusunu alıyor, değerlendirme yapıyor konuyla alakalı bütün istihbaratını bilgi notunu yazıyor. Ondan sonra belediyeye ya da değişik yerlere iktisadi teşekküllere başvurusu yapılıyor. Bu tamamen adaletsizlik, ayrıştırma ve insanımızı bölme, parçalama politikasıdır.” diye konuştu.

'BOZKURT İŞARETİ YAPAN ÖĞRENCİ'

Ankara’da dün düzenlenen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı Fatih Projesi kapsamında tablet bilgisayar dağıtıldığı törende bir öğrencinin ‘Bozkurt’ işareti yapması sonrası koruma polislerinin tutumuna değinen Acar, sansür konusunu gündeme getirdi. Acar, “Sayın Başbakan çocuklarla uğraşmaya başladı. 15 yaşında pırıl pırıl gencecik bir çocuğun başına bir ordu dikiyorsunuz. Biliyorsunuz son dönemlerde bu alo Fatih hattını tesis etti. Yıllardır MHP üzerinde kurmaya çalıştığı baskı ve medya üzerindeki baskı var. MHP’nin ve Sayın liderinin söylemleri, politikaları, adının geçtiği alt yazılara bile tahammül edemeyen Sayın Başbakan şimdi 15 yaşında pırıl pırıl bir çocuğa dahi tahammül edemiyor.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar