MHP'den İnegöl'de gövde gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, "Artık Bursa'nın 700 yıl önce olduğu gibi yeni bir medeniyet anlayışını harekete geçirme zamanı gelmiştir.

Google Haberlere Abone ol
MHP'den İnegöl'de gövde gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, "Artık Bursa'nın 700 yıl önce olduğu gibi yeni bir medeniyet anlayışını harekete geçirme zamanı gelmiştir. Artık tohumu çatlatıp fidana, fidanı çınara döndürme vakti gelmiştir. Artık yeter bu sefer adalet, adap, ahlak ve hizmet olacak.” dedi.

    MHP'nin İnegöl aday tanıtım toplantısına binlerce kişi katıldı. Miting havasında geçen tanıtım toplantısında konuşan Kadir Koçdemir, "Cennet sermayeli gönüllerin arasında olmaktan. Sizin arkadaşınız, evladınız, kardeşiniz ve ağabeyiniz olmaktan gurur duyuyorum. Cenabı hakka bugüne kadar bizi ayırmadan, kayırmadan, buyurmadan ve şaşırtmadan getirdiği için şükrediyorum.” diye konuştu.

    Necip Fazıl Kısakürek'in 'Dua' şiirinde söylediği gibi ülkeye başsız insanların musallat olduğunu ifade eden Koçdemir, şunları kaydetti: “Kibirden ve böbürlenmeden dolayı bir insanda imanın son göstergesi olan utanma ve merhamet duygusundan mahrum olarak iktidarlarını devam ettirmek adına ülkeyi büyük bir kaosun içine sürükledikleri günlerden geçiyoruz.”

    Kötü yönetimden Bursa’nın da payını aldığını belirten Koçdemir, “Bursa'da Büyükşehir Belediyesi, reklam, tanıtım imaj, çocukluk hayalleri ve günü birlik sevdalar uğruna kamu kaynaklarını, tüyü bitmemiş yetimin hakkını çarçur etmektedir." şeklinde konuştu.

    FAİZ LOBİSİNDEN ŞİKAYET EDENLER BORCUN FAİZİNE ÇALIŞIYOR

    Büyükşehir Belediyesi'nin 20'yi aşkın şirketinin reklam ve tanırım giderleri ile faiz giderleri hariç merkez bütçeden reklam ve tanıtım için aylık 2 milyon lira ödediğini belirten Koçdemir, şunları ifade etti: “Faiz lobisinden şikayet edenler iş başa gelince Büyükşehir Belediyesi'ni o kadar borçlandırmışlar ki merkez bütçeden her ay sadece faiz için 4 milyon lira ödemektedirler. Dikkatinizi çekerim ana paranın borcu yok bunun içinde" şeklinde konuştu.

    Koçdemir, "Artık yeter bu sefer adalet, adap, ahlak ve hizmet olacak. Ayırmadan, kayırmadan, buyurmadan. Halkı patron, kendisini hizmetkar gören herkese her yere yakın kadrolar iş başına gelecek.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar