MHP İl Başkanı Eke: Üç tarafımız deniz, dört tarafımız düşmanla çevrili

MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke, Türkiye’nin yanlış politikalar yüzünden sıkıntılı günler yaşadığını iddia ederek, “Bugün AKP’nin başarısız dış politikası yüzünden, üç tarafımız denizle çevriliyken dört bir yanımız da düşmanla çevrildi.

Google Haberlere Abone ol
MHP İl Başkanı Eke: Üç tarafımız deniz, dört tarafımız düşmanla çevrili

MHP Kayseri İl Başkanı Mete Eke, Türkiye’nin yanlış politikalar yüzünden sıkıntılı günler yaşadığını iddia ederek, “Bugün AKP’nin başarısız dış politikası yüzünden, üç tarafımız denizle çevriliyken dört bir yanımız da düşmanla çevrildi.” dedi.

Yerel seçim çalışmalarına devam eden MHP il teşkilatı, Bünyan’da miting düzenledi. İl Başkanı Eke ve Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Özsoy, ilçe girişinde konvoyla karşılandı. Açıkhava mitinginde konuşan MHP Bünyan Belediye Başkanı ve aday Mehmet Özmen, beş yıldır lâyıkıyla hizmet ettiğini belirterek, “Seçilirsem, yeni dönemde Bünyan’a büyük hizmetler getireceğim.” dedi. Büyükşehir adayı Özsoy ise, “Bünyan’ın, Kayseri’nin öz evladıyım. Benim Ankaralı olduğumu iddia edenler, gelsin Bünyan’a, beni herkese sorsun.” şeklinde konuştu. Kayseri’de ne yapılıyorsa Bünyan’a da aynı hizmetlerin getirileceğini vaat eden Özsoy, Bünyan ile Pınarbaşı arasına ne pahasına olursan bir üniversite yapılmasını sağlayacaklarını ve adının da "Alpaslan Türkeş Üniversitesi" olacağını söyledi. İl Başkanı Mete Eke de AK Parti iktidarını eleştirerek, kurtuluşun 30 Mart seçimleri olduğunu ifade etti. Özmen ve Özsoy’a destek sözü isteyen Eke, şunları kaydetti: “Artık yeter, söz senin Bünyan. Ülkede 20 milyona yakın insan, açlık sınırı rakamlarının altında yaşıyor. Buradan sorarım AKP’li yetkililere, siz ekonomide neyi düzelttiniz? İç politikada demokratikleşme paketleri altında alınan kararlar neticesinde, PKK ve onun siyasi uzantısının 30 Mart seçimleri sonrası özerklik ilan edileceği alenen söylenmeye başladı. Dış politika da ise üç tarafımız denizlerle çevriliyken AKP'nin yanlış dış politikasıyla dört tarafımız düşmanla çevrildi.”

MHP'nin Bünyan ilçesindeki açıkhava mitingi, Güllüce ve Yenisüksün'le devam etti. CİHAN

Yorumlar