MHP Büyükşehir adayı Sözlü, Tellidere esnafını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye başkan aAdayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Fikir teriyle alın terini buluşturup üzerine gönül terimizi katacağız.

Google Haberlere Abone ol
MHP Büyükşehir adayı Sözlü, Tellidere esnafını ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye başkan aAdayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Fikir teriyle alın terini buluşturup üzerine gönül terimizi katacağız.” dedi.

Tellidere Mahallesi’nde dükkanlara çat kapı ziyaret gerçekleştiren Hüseyin Sözlü, esnafın hal ve hatırını sordu, sorunlarını dinledi. Esnafla bazen dertleşen bazen şakalaşan Sözlü, sokakta gördüğü yaşlı ve çocukları da ihmal etmedi.

MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı’nın da yer aldığı ziyarette, esnaf piyasada nakit dönmediğinden şikayet etti. Sözlü, bir esnaf ziyaretinde ise Adana için çok önemli mesajlar verdi: “Sloganımızda ‘bir şey değişecek her şey değişecek’ diyoruz. Bunu laf olsun diye söylemiyoruz. Yerel iktidarımızla birlikte bu yolda; sanayiden, ticarete, eğitimden, bilişime ve tarıma her alanda topyekun kalkınmayı, Adana’yı bir baştan diğer başa çağdaş projelerle donatmayı ve elbette sosyal barış ve huzuru tesis etmeyi ilke edindik.”

MHP Büyükşehir adayı Sözlü şöyle devam etti: “Adana için kafa yoran, hayal kuran, fikir üretenlere ve ekmeğini alın teriyle kazanan herkese önem vereceğiz. Bu kentin işvereni, işçisi, bilişim uzmanı, ev hanımı, emeklisi, tüccarı, esnafı, polisi, öğretmeni, memuru, kapıcısı, hamalı herkes ayrı bir değerdir, hepsi kıymetlidir; bu farkı fark ettirmek bizim görevimiz olacak.”
CİHAN

Yorumlar