MHP adayı Koçdemir: Makyaj belediyeciliğinin yerini hizmet belediyeciliği alacak

MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, Bursa'da makyaj belediyeciliği yapıldığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Koçdemir: Makyaj belediyeciliğinin yerini hizmet belediyeciliği alacak

MHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Dr. Kadir Koçdemir, Bursa'da makyaj belediyeciliği yapıldığını söyledi. Koçdemir, "Yeni dönemde, Bursa'nın varoşları olarak tabir edilen Ankara yolunun altı ve Uludağ yamaçlarındaki mahalleler çekim merkezi haline gelecek." dedi.

Büyükşehir, başta olmak üzere Bursa'daki yerel yönetimlerin yıllardır sadece ana arterler ve şehir merkezinde göz boyayacak projeler yaptıklarını iddia eden MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir, Ankara yolunun altı ve Uludağ eteklerinin ise kaderine terk edildiğini söyledi.

Ankara yolu altında ki mahallelerde kalan yaşayan yüz binlerce vatandaşın en temel hizmetlerden bile mahrum bırakıldığını vurgulayan Koçdemir, "Bu mahallelerimizdeki cadde ve sokaklar adeta köstebek yuvası gibi. Çoğunda sokak lambaları dahi çalışmıyor. Bırakın insanların vakit geçirebileceği sosyal donatı alanlarını, evlerine gidebilecek yolları, soluklanabilecek bir parkları bile yok" dedi.

MAKYAJ BİTECEK HİZMET GELECEK

30 Mart'tan itibaren makyaj belediyeciliğinin yerini hizmet belediyeciliğinin alacağını vurgulayan Koçdemir, "Yıllardır göz ardı edilen bu mahallelerimizin kaderi değişecek. Bursa'da 30 Mart'tan itibaren sadece bir kişi gülümsemeyecek, yüz binler birlikte gülümseyecek. Sadece yandaşlar değil, tüm Bursa mutlu olacak" şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar