MHP adayı Çelik: Antalya'da ortak yönetim modelini uygulayacağız

MHP Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Çelik, seçildiğinde verimlilik, sorumluluk, katılımcılık, şeffaflık ve etkinlik ilkeleri çerçevesinde hareket edeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Çelik: Antalya'da ortak yönetim modelini uygulayacağız

MHP Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Çelik, seçildiğinde verimlilik, sorumluluk, katılımcılık, şeffaflık ve etkinlik ilkeleri çerçevesinde hareket edeceğini söyledi. Çelik, belediyeyi özel sektör, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve üniversitelerin işbirliğine dayanan ortak yönetim modeli anlayışıyla yöneteceklerini kaydetti.

MHP’li Çelik, Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin(DÖSİAD) toplantısına katılarak projelerini anlattı.
Ortak akılı kullanmak ve ortak gücü oluşturmak için yeni bir yönetim modeli uygulamak zorunda olduklarını ifade eden Çelik, “Antalya’da rantın değeri çok yüksek. Herkes rant uğruna kaçak yapılaşmaya izin vermiş, göz yummuştur. Şehrimiz artık bu yükün altından kalkamayacağının sinyallerini vermiştir. Bizlerin yapacağı en büyük adım, kişisel çıkarlar gözetmeksizin kentsel dönüşüme başlamak. Kentsel dönüşüm demek TOKİ demek değildir. Kentsel dönüşüm, şehri hak ettiği doğasına geri döndürmektir. Görüntü kirliliğine son vermektir. Deprem, sel ve diğer doğal afetlerin vereceği zararlara karşı şehre görünmez bir zırh örmektir. Kimseyi mağdur etmeden nefes alan alanlar yaratıp, Antalya’mızı küllerinden yeniden doğuracağız.” diye konuştu.

Toplantıda konuşan MHP Muratpaşa Belediye başkan adayı Cengizhan Gököz de, “Muratpaşa’nın sadece Lara’dan ibaret olmadığını biliyoruz. Hizmetlerimizi Muratpaşa’nın her yerine eşit olarak dağıtacağız. Muratpaşa’da unutulan o kuş seslerini yaşatmak için seçim müziği yapmadık. Seçim araçlarımızın hepsinden çıkacak kuş sesleri ile tüm Muratpaşa’ya nostalji yaşatacağız.” diye konuştu.

Projelerini anlatan MHP Döşemealtı Belediye başkan adayı Erdoğan Çetiner de, şunları söyledi: “Projelerimiz arasında yer alan Kırkgöz Dünya Parkı’nı kamuoyu ile paylaştık. Bu parkın hizmete girmesine Özel sektörümüz ve sivil toplum örgütleri de bizim kadar damgasını vuracak. Göreve geldiğimiz de işadamlarının önünde engel olmayacağız."

Toplantı sonunda DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, MHP Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Çelik’e Atatürk posteri hediye etti.

DÖSİAD’ın toplantısına MHP Antalya Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Çelik, MHP Döşemealtı Erdoğan Çetiner, MHP Muratpaşa Belediye başkan adayı Cengizhan Gököz, MHP Antalya İl Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Döşemealtı İlçe Başkanı Ramazan Nişancı, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şaban Öztürk katıldı.
CİHAN

Yorumlar