MHP adayı Bektaş: 30 Mart Türkiye'nin kader seçimi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Belediye başkan adayı Uğur Bektaş, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için kader seçimi özelliği taşıdığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
MHP adayı Bektaş: 30 Mart Türkiye'nin kader seçimi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Belediye başkan adayı Uğur Bektaş, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye için kader seçimi özelliği taşıdığını söyledi.

MHP Yozgat Belediye Başkan adayı Uğur Bektaş, “Ülkemizde ve Yozgat’ımızda 30 Mart’tan sonra halkımız ve bütün toplumumuz özlediği beklediği huzura kavuşacaktır. Biz de Allah’ın izniyle başkan seçildiğimiz günden itibaren halka hizmet Hakk'a hizmet anlayışla Yozgatımıza hizmetin en güzelini sunmanın gayretiyle çalışmalarımıza başlayacağız." dedi.
Başbakan'ın okyanusta rotasını kaybetmiş gemi gibi sağa sola yalpalayarak ilerlediğini ve geminin sürekli su aldığını kaydeden Bektaş, su alan geminin limana varmadan batmaya mahkum olduğunu ifade etti. Bektaş, “Bir ülkenin başbakanı kendi halkını, kendi insanını konuşmalarıyla ayrıştırıyor ve kutuplaştırıyor. Bu son derece tehlikeli bir tutumdur, Başbakan adeta okyanusta rotasını kaybetmiş gemi gibi sağa sola yalpa yaparak su almaya devam ediyor. Bakanların istifası, polis ve savcıların görevden alınması yer değiştirmesi demokratik hukuk devleti olan ülkemizin içerde ve dışarıda imajını bitirmiştir. Halkımız bu yüzden bu sıkıntılardan kurtulmanın tek adresini MHP olarak belirlemişlerdir. İnşallah MHP ile halkımız istediği beklediği huzura kavuşacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.

Yozgat halkının MHP’ye olan özlemini gittikleri her mahallede her evde gördüklerini kaydeden Bektaş, "Vatandaşlarımız 30 Mart’ta belediyeyi tekrar asıl sahibine şehrül emin’e teslim etmeye hazırlanıyor. Bizler halkımızla birlikte yeni bir Yozgat inşa edeceğiz. Ben değil biz olarak hareket ederek toplumumuzun bütün katmanlarıyla ilimizin gelişmesine katkı sağlayacağız. 30 Mart’tan sonra Allah’ın izniyle yeni bir Yozgat’ı hep birlikte inşa edeceğiz." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar