Merzifon Belediye çalışanları 'ev'lendi

Amasya’nın Merzifon ilçesinde belediye işçileri için yaptırılan binaların kura çekimi Akif Gülle Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Merzifon Belediye çalışanları 'ev'lendi

Amasya’nın Merzifon ilçesinde belediye işçileri için yaptırılan binaların kura çekimi Akif Gülle Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Merzifon Belediye işçileri için yapılan dairelerin kura çekiminde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, ev sahibi olan belediye personelinin mutluluğunu kendisinin de paylaştığını ifade etti. Aydınlı, “Merzifonumuza bu kardeşlerimizle birçok hizmetlerimiz oldu. Bunların hep beraberce açılışlarını yaptık. Şehrimizi güzel hizmetlerle hep beraberce kavuşturduk. Bugün farklı bir programda beraber oluyoruz. Bu seferde çalışan kardeşlerimizin ev sahibi olması için bir arada bulunduk. Her birine Allah hayırlı uğurlu etsin diyorum. Toplu Konut İdare Başkanlığı (TOKİ) ile iş birliği yaparak arkadaşlarımızı ev sahibi yapmak için kolları sıvadık. Kriterlerimizi kademe kademe adaletli bir şekilde yapmaya gayret ettik. Özellikle de ilk ev sahibi olan kardeşlerimiz için bu daha da önem arz ediyor kanaatindeyim. Çünkü ilk ev sahibi olurken ben de aynı heyecanı yaşamıştım. İnşallah sağlık sıhhat için de ailenizle, evlatlarınızla birlikte buralarda mutlu bir şekilde yaşarsınız.” dedi.

Belediye personeli için yapılan sitenin şehrin en güzel sitesi olmasını istediğini de belirten Başkan Aydınlı, sözlerine şöyle devam etti: “Biz bu yola çıkarken demiştim ki, Merzifonumuzun en güzel sitesi olması lazım. Tabii ki Merzifonumuzda çok güzel siteler var ama bizim ayrıcalığımız olsun, belediyemizin ayrıcalığı olsun, çalışan kardeşlerimizin ayrıcalığı olsun, ayrı bir site şekli olsun dedim. Projesiyle, etüdüyle bizzat ilgilendik, vaziyetiyle, imar planıyla bizzat ilgilendik ve şehrimizin inanıyorum ki coğrafi konum olarak da, önündeki park alanlarıyla birlikte en güzel yaşanabilir sitelerinden biri olduğu kanaatindeyim. Merzifon Belediyesi’ni bazı arkadaşlarımız dününü de bilir bugününü de. Maaş alamaz bir personelden, ikramiye alamaz bir personelden, esnafa gittiği zaman veresiye mal alamaz bir personelden, çok şükürler olsun diğer kurumlarda çalışanlardan bir ayrıcalığı olacak daha iyi bir noktada hizmet alabilen bir belediye personeli oluşturmaya çalıştık. Kesinlikle ev sahibi olamayan kardeşlerimiz üzülmesin. Hedefimiz bizde çalışan 450 personeli aynı projede, aynı şekilde inşallah ev sahibi yapacağız. Çünkü hiçbir kardeşimizin birbirinden üstünlüğü yoktur. Hedefimiz hiç kimseyi ev sahibi yapmadan bırakmamak. Her bir personelimiz birbirlerine karşı sevgi, saygı çerçevesini hiçbir zaman unutmayacak. Sonuçta tek bir amacımız vardır. O da Merzifonumuzun insanlarına, sorumlu olduğumuz 60 bin kişinin her birine hizmet götürmek. Tekrar ev sahibi olan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum.” CİHAN

Yorumlar