Merkeze alınan Emniyet Müdürü Kılıç, görevi sıra arkadaşına devretti

Merkeze alınan Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, görevi Niğde'den Hatay'a atanan Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ'a devretti.

Google Haberlere Abone ol
Merkeze alınan Emniyet Müdürü Kılıç, görevi sıra arkadaşına devretti

Merkeze alınan Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, görevi Niğde'den Hatay'a atanan Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ'a devretti. "Bu bir görev değişimidir" diyen Kılıç, Uludağ'ın okulda sıra arkadaşı olduğunu ifade etti. "Gönül rahatlığı ile görevimi devrediyorum. Hatay'daki güvenliğin bundan sonra daha iyi olacağına inanıyorum. Çünkü çok deneyimli ve başarılı bir müdürümüz." dedi.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Doğan Uludağ , amacının Hatay halkına güvenlik hizmetini en iyi şekilde verebilmek olduğunu söyledi. Uludağ şöyle konuştu: "İnsanların güvenlik kaygısı taşımadan yaşamasını sağlamak ve halkımızla birlikte burada en üst düzeyde güvenlik hizmetini sağlamaktır. Amacımız budur."

Yapılan konuşmaların ardından Hatay İl Emniyet Müdürlüğü görevini Ali Doğan Uludağ'a devreden Ragıp Kılıç devir protokolünü imzaladı.

KILIÇ DÖRT YIL ÖNCE YİNE 10 OCAK GÜNÜ GELDİĞİ HATAY'DAN AYRILDI

Dört yıl önce yine 10 Ocak tarihinde Hatay'a gelerek İl Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Ragıp Kılıç, yine 10 Ocak günü bu görevinden ayrıldı. Kılıç, Emniyet Müdürlüğü bahçesinde 4 yıl beraber çalıştığı mesai arkadaşlarına veda etti.


CİHAN

Yorumlar