Manavgat'ta 25 hırsızlık olayı aydınlatıldı, 4 kişi tutuklandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarma ekipleri, yaptığı operasyonla 25 olayı aydınlattı.

Google Haberlere Abone ol
Manavgat'ta 25 hırsızlık olayı aydınlatıldı, 4 kişi tutuklandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarma ekipleri, yaptığı operasyonla 25 olayı aydınlattı. Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan hırsızlık operasyonunda çalıntı olduğu iddia edilen çok sayıda malzeme ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Manavgat'ın Ilıca beldesinde jandarma ekipleri tarafından bir eve operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında evde hırsızlık olduğu iddia edilen 16 adet değişik markalarda cep telefonu, 2 adet kol saati, 3 adet fotoğraf makinesi, 6 adet flaşbellek, 1 kuru sıkı tabanca, 2 adet pompalı av tüfeği ve silahlara ait mermiler, otomobillere ait 3 anfi ile 8 hopörlör, uydu cihazı, 2 adet LCD televizyon, 1 adet DVD çalar, 1 adet diz üstü bilgisayar, 1 adet motosiklet ele geçirildi.

Çalantı eşyaların bulunduğu adreste kimse bulunmazken jandarma ekipleri polis ekipleri ile ilçe merkezinde 2 eve daha operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında A.G, B.N, H.B,A.K. gözaltına alındı. Zanlıların jandarmadaki ifadeleri sürüyor.

Jandarma bölgesi olan Manavgat'ın Sarılar, Side ve Ilıca beldelerinde 16 hırsızlık olayı polis bölgesi olan Manavgat ilçe merkezinde ise 5 hırsızlık olayı, Serik’in Belek ve Boğazkent bölgesinde gerçekleşen 4 hırsızlık olayı aydınlatıldı.

Çalıntı olarak ele geçirilen malzemelerin sahiplerine teslim edildiği bildirildi. CİHAN

Yorumlar