Lüks Otomobilin Cep Telefonu Dükkanına Daldığı Anlar Kamerada

Bursa'da lüks otomobilin, kaldırımda yürüyen gence çarparak telefon dükkanına daldığı anlar kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
Lüks Otomobilin Cep Telefonu Dükkanına Daldığı Anlar Kamerada

Bursa'da lüks bir otomobilin, kaldırımda yürüyen bir gence çarparak telefon dükkanına girme anı kameralara işte böyle yansıdı. Ölümden dönen gencin dehşet anları ve iş yerindekilerin yaşadığı panik, kameralar nedeni ile saniye saniye görüntülendi.

LÜKS OTOMOBİL CEP TELEFONU DÜKKANINA DALDI

Edinilen bilgiye nazaran kaza, merkez Nilüfer ilçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Atatürk Bulvarı üstünde meydana geldi. 21 yaşındaki M.F.T. idaresindeki 34 AS 6248 plakalı arabanın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan lüks otomobil, ilk şekilde kaldırımda yürüyen 28 yaşındaki Mehmet Bekiroğlu'na çarptı. Ardından araç, hızını alamayarak çarptığı gençle müşterek bir cep telefonu dükkanına girdi. O dehşet anları, güvenlik kameralarına işte böyle yansıdı. Şükrü Dorak'a ilişkin iş yerinde çalışan bir hanım ile bir müşterinin dükkanın art kısmındaki bölümde muamele yapıyor olması faciayı engelledi.

DEHŞET ANLARI KAMERALARA YANSIDI

Görüntülerde, lüks arabanın çarptığı gençle müşterek iş yerinin camlarını tuzla buz ederek içeri girmesi, içeride bulan müştekinin korkudan zıplaması ve çalışan bayanın yaşadığı dehşet dakikaları yer aldı. Kazanın arkasından iri bir panik yaşayan sürücü, derhal aracından inerek çarptığı yayanın imdadına koştu. Çarpmanın etkisiyle hareketsiz yerde kalan gencin birden bire yatacağı cam parçalarının arasından fırlayarak sürücüyle müşterek dışarı çıkma anı, kameralar nedeni ile saniye saniye görüntülendi.

SÜRÜCÜ VE ARKADAŞLARA ŞOKA GİRDİ

Bu arada lüks arabanın içerisinde olan sürücünün arkadaşları B.M.D.(21) ve A.E.S.(20) ise de şoka girdi. Otomobilin camından çıkmak mecburiyetinde kalan iki kişiyi, yurttaşlar sakinleştirme çalıştı. Kazada yaralanan Mehmet Bekiroğlu, hadise yerine çağrılan 112 Acil Servis ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

GÖRGÜ TANIĞI O ANLARI ANLATTI

Kazanın yaşandığı dükkanın yanındaki pidecide çalışan Veysel Kaya, karşı taraftan bir otomobil hızla geldiğini anlatım ederek 'Bu yolda normalde o hızla gelen otomobil olmaması lazım. Çok süratli geliyordu. Bulvar üstünde önüne bir otomobil çıktı ve frene bastı. Dukana girdi tam o esnada bir adam geçiyordu. Otomobil çarptığı yaya ile müşterek iş yerine girdi. Araç duvara çarpıp durdu. Allah korusun derhal yandaki bizim iş yerimize girse en az 5-6 şahıs ölürdü. Çünkü bizim tezgah işyerinin önünde. Telefoncunun kasası ise iş yerinin art kısmında bulunduğu için onlara çarpmadı. Sadece yüzlerine cam parçaları isabet etti. Ben o esnada dışarı bakıyordum. Kazayı baştan sona gördüm' diye konuştu.


Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar