Kopan tellerin yerde durması tepki çekiyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, dün gece çıkan fırtınada devrilen ağaçların kopardığı elektrik tellerinin kaldırılmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Ereğli’de dün gece saatlerinde başlayan ve 10 dakika içerisinde ilçeyi...

Google Haberlere Abone ol
Kopan tellerin yerde durması tepki çekiyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, dün gece çıkan fırtınada devrilen ağaçların kopardığı elektrik tellerinin kaldırılmaması vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Ereğli’de dün gece saatlerinde başlayan ve 10 dakika içerisinde ilçeyi felç eden fırtınada devrilen ağaçlar elektrik tellerini koparmıştı. Geceden bu yana Ereğli Belediyesi İtfaiye ve Zabıta Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar sonrasında devrilen ağaçlar, uçan çatıların parçaları kaldırılmış, kopmak üzere olan ağaç dalları da kesilmişti. Ancak ağaçların kopardığı elektrik tellerinin yerde durması vatandaşların tepkisini çekiyor.

Çetin Apatay Bulvarı üzerinde kopan tellerin tehlike saçtığını kaydeden vatandaşlardan Hasan Çetin, “Bu tellerin neden kaldırılmadığını ve tadilatının neden yapılmadığına anlam veremiyoruz. Bu tellerden elektrik geçiyor. Yetkililer ve sorumluları kimse bu telleri bir an önce kaldırmalı.” diyerek tepkisini dile getirdi. Yoldan geçen vatandaşlar ise telleri gördükten sonra tedirgin olduklarını dile getirdiler.

CİHAN

Yorumlar