Konu komşu iftar edip sahur yaptı

Muğla Fethiye Belediyesi tarafından Ramazan ayında hoşgörü, sevgi ve kardeşliğin sürdürülmesi, komşu ilişkilerinin daha da arttırılmasını amaçlayan 'Komşunla iftar aç' sosyal projesi binlerce Fethiyelinin katılımıyla yapıldı. Fethiye’nin...

Google Haberlere Abone ol
Konu komşu iftar edip sahur yaptı

Muğla Fethiye Belediyesi tarafından Ramazan ayında hoşgörü, sevgi ve kardeşliğin sürdürülmesi, komşu ilişkilerinin daha da arttırılmasını amaçlayan 'Komşunla iftar aç' sosyal projesi binlerce Fethiyelinin katılımıyla yapıldı. Fethiye’nin dört bir köşesinde komşularıyla iftar açan vatandaşlar iftarlarını sosyal paylaşım sitesinden fotoğraflar paylaşarak tüm dünyaya duyurdu.

    Komşuluk ilişkilerini geliştirmek amacıyla başlatılan proje iftar vaktinin gelmesiyle birlikte başladı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın çağrısı üzerine Fethiye’de binlerce vatandaş, cadde ve sokaklarda büyük sofralar kurarak komşularıyla iftar yaptı. İftarla yetinmeyen bazı Fethiyeliler ise projeyi genişleterek sahurlarını da komşularıyla birlikte yaptı.

    Belediye Başkanı Behçet Saatcı da ailesi ve komşularıyla Fethiye Evi’nde iftar yaptı. Yok olmaya yüz tutmuş komşuluk ilişkilerinin daha da arttırılması için bu kampanyayı başlattıklarını ifade eden Başkan Behçet Saatcı, “Ramazan da güzel olan paylaşımı sofralarımızda da gerçekleştirelim diye komşularımızla, dostlarımızla iftar yaptık. Allah-ü Teâla herkesin orucunu kabul ve makbul eylesin. Burada bizim amacımız en ufak bir siyasi mesaj vermek değil, tamamıyla kaybolmaya yüz tutmuş komşuluk ilişkilerimizi pekiştirmek için gerçekleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar