Kocaeli İl Emniyet Müdürü Yarımel görevine başladı

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik’in yerine atanan Levent Yarımel görevine başladı.

Google Haberlere Abone ol
Kocaeli İl Emniyet Müdürü Yarımel görevine başladı

Kocaeli İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik’in yerine atanan Levent Yarımel görevine başladı. Yarımel, "Hizmet için geldim. İdare böyle takdir etti." dedi.

17 Aralık'taki 'rüşvet ve yolsuzluk' operasyonuyla başlayan emniyet müdürlüklerindeki görevden alma Kocaeli'ye de sıçramıştı. Kocaeli'nde bazı emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ile komiser ve polis memurlarının yerleri değiştirilmişti. Geçen Salı günü de Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görev yapan 9 emniyet müdür yardımcısının görev alanları değişmişti. Değiştirilen 16 ilin emniyet müdürünün arasında bulunan Kocaeli İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik merkeze alınmış, yerine Emniyet Genel Müdürlüğü'nde polis başmüfettişi olarak görev yapan Levent Yarımel atanmıştı.

Bir hafta sonra yeni görevine başlayacağı kaydedilen Yarımel, edinilen bilgilere göre yeni atanan müdürlerin görev yerlerine hemen giderek başlamalarının istenmesi üzerine bugün Kocaeli'ne geldi. Önce Kocaeli Valiliği'ni ziyaret eden Yarımel, ardından Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne geçti. Yarımel'i emniyetin bahçesinde müdür yardımcıları, şube müdürleri ile personel karşıladı.

Personel ile tek tek el sıkışan Yarımel, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hizmet için geldim. İdare böyle takdir etti. Biz de Kocaeli halkımıza hizmet etmeye geldik. Burada bir ekip halinde çalışacağız. Zaten arkadaşlarımız burada görevlerini en iyi şekilde yapıyordu. Biz de burada bu görevleri devam ettirmeye geldik. Giden arkadaşımızın ardından biz de üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz." dedi. Yarımel, açıklamanın ardından makamına geçerek, Hulusi Çelik'ten görevi teslim aldı. CİHAN

Yorumlar