Kocaeli Emniyet müdür yardımcılarının sorumlu olduğu birimler yeniden düzenlendi

Kocaeli Emniyeti Müdürlüğü'nde görevli emniyet müdür yardımcılarının sorumlu olduğu birimler yeniden düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
Kocaeli Emniyet müdür yardımcılarının sorumlu olduğu birimler yeniden düzenlendi

Kocaeli Emniyeti Müdürlüğü'nde görevli emniyet müdür yardımcılarının sorumlu olduğu birimler yeniden düzenlendi. 8 il emniyet müdür yardımcısı ve 4 il emniyet müdür yardımcısı vekilinin görev alanlarının yeniden düzenlendiği bildirildi.

    Valilikten yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 8 il emniyet müdür yardımcısı ile 4 il emniyet müdür yardımcısı vekilinin sorumlu olduğu birimler ve ilçe emniyet müdürlüğü/müdürlükleri ile ilgili görev dağılımları, hizmet gereği 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 11. maddesine istinaden tanzim edildi." denildi.

    Açıklamaya göre, Bütçe Şube Müdürlüğü, İkmal Şube Müdürlüğü, İnşaat Emlak Şube Müdürlüğü ile Ulaştırma Şube Müdürlüğü Hakan Başkal'ın, Silah ve Patlayıcı Maddeler Şube Müdürlüğü, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü, Pasaport Şube Müdürlüğü ve Yabancılar Şube Müdürlüğü Erdoğan Taşdemir'in, Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Adnan İmamoğlu'nun, Çocuk Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü Taşkın Geçer'in, Evrak Arşiv Şube Müdürlüğü, Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü ve Koruma Şube Müdürlüğü Bilal Boğaz'ın, Eğitim Şube Müdürlüğü, Hukuk İşleri ve Soruşturma Şube Müdürlüğü ile Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Dr. Erkan Sezgin'in, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü İle Gölcük, Kartepe, Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlükleri A.Kadir Demir'in, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Personel Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Cemal Dalman'ın, Deniz Liman Şube Müdürlüğü ile Çayırova, Darıca, Dilovası ve Gebze İlçe Emniyet Müdürlükleri Taşkın Tuncer'in, Asayiş Şube Müdürlüğü, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ile Başiskele ve İzmit İlçe Emniyet Müdürlükleri Akif Aktaş'ın, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Havaalanı Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Cumali Topaş'ın, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ile Derince ve Körfez İlçe Emniyet Müdürlükleri Kıvanç Demir'in sorumluluğuna verilerek yeniden düzenlendi. CİHAN

Yorumlar