Kısa süreliğine emniyet müdürü oldu

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde kısa süreliğine koltuğunu, Değirmenbaşı İlkokulu 5.

Google Haberlere Abone ol
Kısa süreliğine emniyet müdürü oldu

Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde kısa süreliğine koltuğunu, Değirmenbaşı İlkokulu 5. sınıf öğrencisi Erdem Yiğit’e devretti.

Değirmenbaşı İlkokulu 5. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar’ı ziyaret etti. Konuklarıyla sohbet eden Emniyet Müdürü Serdar, “Biriniz polis, biriniz astronot, biriniz doktor olmak istiyor. Sizler, Cumhuriyet'in ve bizlerin geleceğisiniz” dedikten sonra koltuğunu kısa süreliğine 5. sınıf öğrencisi Erdem Yiğit’e devrederek, “Buyurun müdürüm, biz sizin polisleriniz, ilk sözlerin nelerdir?” dedi.

Emniyet Müdürü koltuğuna oturan Erdem Yiğit de “Çarşamba’da daha geniş kaldırımlar olsun. Bütün iş yerleri sahipleri güvenlik kamerası taktırsınlar ki polislere daha yardımcı olunur. Okulların güvenliğine önem verilmesi için daha çok polis olsun. Gençlerin ve çocukların suç ve suç unsurundan korunması için yaptığınız seminerlere devam edin.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar