KGC'ye, Çalışan Gazeteciler Günü ziyareti

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti (KGC), "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla gelen ziyaretçilerini ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
KGC'ye, Çalışan Gazeteciler Günü ziyareti

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti (KGC), "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla gelen ziyaretçilerini ağırladı.

Nevşehir MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Belediye Başkan adayı Mehmet Varol ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Nevşehir İl Başkanı Mehmet Değirmenci, Ürgüp Belediye Başkan adayı Murat Boz, CHP Ürgüp İlçe Başkanı Rafi Altaş, Gazeteci Naci İşler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ile Gençlik Merkezi çalışanları, TÜFAD Nevşehir Şube Başkanı Kenan Gerçeker, Diyanet Spor Antrenörü Ali Özcan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu İsmail Oral ve Yener Abalı, Ürgüp Ülkü Ocakları yöneticileri ve Spor Muhabiri Menderes Kestiren "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle ziyaret etti.

GESİAD’DAN KAHVALTI

Nevşehir İşadamları Derneği (GESİAD) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilde görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına hizmet binasında kahvaltı programı düzenledi. Programda konuşan
GESİAD Başkan Yardımcısı Emrah Güner, tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. Nevşehir’de ekonomi alanında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade eden Güner, yaptıkları işlerin basın mensupları sayesinde halkın en alt katmanlarına kadar ulaştığını söyledi.
9 yıl önce başladıkları çalışmalarında büyük yol aldıklarını, bunda basın mensuplarının haber ve eleştirilerinin de payı olduğunu kaydeden Güner, "GESİAD olarak Nevşehir’de olan biten her şeyi basın mensupları sayesinde yakından takip etme fırsatı buluyoruz. Basın mensuplarının fedakarane çalışmalarını bizzat müşahade ediyoruz. Kurulduğumuz ilk günden itibaren basın mensupları ile yakın ve sıcak ilişkilerimiz vardır, bundan sonrada devam edeceğiz." dedi.
CİHAN

Yorumlar