Kenan Evren'in kızı konuştu.

Mirgün Cabas'ın hazırladığı Her Şey'e telefon ile bağlanan, kızı Şenay Gürvit, babasıyla gurur duyduğunu söyleyerek tartışmaları sert bir dille eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Kenan Evren'in kızı konuştu.
7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in ölünün ardından  tartışmalar sürerken,Mirgün Cabas'ın hazırladığı Her Şey'e telefon ile bağlanan, kızı Şenay Gürvit, babasıyla gurur duyduğunu söyleyerek, tartışmaları sert bir dille eleştirdi.
  Mirgün Cabas'a sorularına  tepki gösteren Şenay Gürvit, "Tekbaşına iktidar olan bir hükümet anayasayı değiştiremez miydi" dedi.
  BUGÜNKÜ ŞARTLARLA DEĞERLENDİREMEZSİNİZ
  Ailede bir vicdan muhasebesi yapılmadığını ,askerlerin içeri alındığını kimsenin sesi çıkmadığını , devletin yanlış yönlendirildiği söyleyerek olayları o günün şartları içinde değerlendirilmesi gerektiğini ekledi.   ASILAN ÇOCUKLARI BABAM MI ASTIRDI?
  Eleştirilerin umurlarında olmadığını ,Evren Paşa sayesinde pek çok çocuğun okuyabildiğini ve asılan çocukları babasının astırmadığını, toplumun yanlış yönlendirildiğini söyledi.

BABAMIN ER OLARAK VEFAT ETMESİ MEDYAYI ÇOK MU MUTLU EDECEKTİ?
  Kenan Evren'in layık olduğu şekilde cenazesinin defnedileceğini ve babasının yaptıklarından rahatsız olmadığını söyledi.  "Babamın er olarak vefat etmesi sizleri çok mu mutlu olacaktı? 60 milyon insan Evren Paşa'yı takdirle anıyor ve kalan 10 milyonun ne söylediğinin önemi yok" dedi.  

Yorumlar