Kayapınar Belediyesi'nden basın mensuplarına iftar

Diyarbakır’ın merkez ilçelerinden Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, şehirde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kayapınar Belediyesi Ramazan ayı dolaysıyla Diyarbakır’da görev yapan basın emekçilerine iftar...

Google Haberlere Abone ol
Kayapınar Belediyesi'nden basın mensuplarına iftar

Diyarbakır’ın merkez ilçelerinden Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, şehirde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kayapınar Belediyesi Ramazan ayı dolaysıyla Diyarbakır’da görev yapan basın emekçilerine iftar yemeği verdi. Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti lokalinde verilen iftar yemeğine çok sayıda gazeteci katıldı. İftar öncesinde açıklamalarda bulunan Kayapınar Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, zor şartlarda görev yapan basın emekçilerle bir araya olmanın mutluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Suriye’nin Rojava bölgesinde bir insanlık dramının yaşatılmak istendiğini öne süran Aydın, "Rojava Kürdistan’ındaki yerleşik halka yönelik vahşi bir saldırı yapılmakta. Basının yaşananlara karşı daha çok duyarlı olmaları çağrısını yapıyoruz. Bölgede görev yapan basın emekçisi arkadaşlar zor şarlarda görev yaptıklarını ve haksızlıklara uğradıklarını biliyoruz. Mesleklerini yılmadan yapan basın emekçilerinin duruşlarına saygı duyuyoruz. Yaşanan insanlık dramını kamuoyuna duyurulması için sizden daha çok duyarlılık bekliyoruz. Seçim dönemi ve sonrası basın ile olan diyalogu aksaktık. Bunun öz eleştirisini yapıyor ve bundan sonra daha çok bir araya gelme sözünü veriyoruz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar