Karesi Belediyesi GMKA ile protokol imzaladı

Balıkesir merkez Karesi Belediyesi tarafından hazırlanan Yerel Yönetim Çalışanlarının Kişisel Eğitimi ve Halkla İlişkiler Eğitimi Projesi kapsamında Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile protokol imzalandı.GMKA tarafından destek almaya...

Google Haberlere Abone ol
Karesi Belediyesi GMKA ile protokol imzaladı

Balıkesir merkez Karesi Belediyesi tarafından hazırlanan Yerel Yönetim Çalışanlarının Kişisel Eğitimi ve Halkla İlişkiler Eğitimi Projesi kapsamında Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ile protokol imzalandı.

GMKA tarafından destek almaya hak kazanan projenin protokolü için düzenlenen imza törenine Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, GMKA Genel Sekreter Vekili Ekrem Özşen, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Hocaoğlu ve Mürsel Sabancı katıldı.

Protokol töreninde konuşan Başkan Yılmaz, çalışanlarla takım bilinci oluşturacaklarını söyledi. Projelerinin, GMKA tarafından 2014 yılı lobicilik, eğitim, danışmanlık teknik destek programı kapsamında değerlendirildiğini ve desteklenmeye uygun görüldüğünü vurguladı. Başkan Yılmaz, hazırlanan projenin amacının çalışanların kişisel gelişimlerinin arttırılması, bilgi ve donanım eksikliklerinin giderilmesi ve halkla olan ilişkilerinin sağlıklı olarak yürütülebilmesi olduğuna dikkat çekti.

Çalışanlarının hizmet kalitesi ve verimliliğini arttırması bakımından büyük önem taşıdığına işaret eden Başkan Yılmaz, Karesi Belediyesi’nin benzer yönde projeler hazırlamaya devam edeceğini ve böylece belediyede kurum kültürü oluşturarak takım bilinci aşılanacağını sözlerine ekledi.

CİHAN

Yorumlar