Karacabey'de düğün dönüşü kaza: 2 ölü

Bursa'nın Karacabey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında anne ile kızı hayatlarını kaybetti.Kaza dün akşam 21.30 sıralarında Bursa – Çanakkale karayolunun Soğanpazarı mevkiinde meydana geldi. Bursa’daki bir düğüne katılan Nergis...

Google Haberlere Abone ol
Karacabey'de düğün dönüşü kaza: 2 ölü

Bursa'nın Karacabey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında anne ile kızı hayatlarını kaybetti.

Kaza dün akşam 21.30 sıralarında Bursa – Çanakkale karayolunun Soğanpazarı mevkiinde meydana geldi. Bursa’daki bir düğüne katılan Nergis Yalçın (32), annesi Müşerref Yalçın (56) ile 16 DZ 085 plakalı otomobiliyle ilçeye döndü. Soğanpazarı kavşağında yolun karşısına geçmek isteyen Nergis Yalçın idaresindeki otomobil, Çanakkale gezisinden dönen yolcuları taşıyan R.G. idaresindeki 54 RL 283 plakalı otobüsle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçta sıkışan Yalçın ile annesi otomobilden çıkarılarak Karacabey Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahaleye karşın kurtarılamayan anne–kız hayatlarını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden Nergis Yalçın’ın bir GSM firmasında pazarlama danışmanı olarak görev yaptığı öğrenildi. Otobüs sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar