İstanbul polisinden helikopter destekli uyuşturucu operasyonu

İstanbul polisi, Esenyurt'ta uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına operasyon düzenledi. Helikopter destekli operasyonda, 992 gram bonzai, 17 gram eroin ve 150 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 3'ü çocuk...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul polisinden helikopter destekli uyuşturucu operasyonu

İstanbul polisi, Esenyurt'ta uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına operasyon düzenledi. Helikopter destekli operasyonda, 992 gram bonzai, 17 gram eroin ve 150 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 3'ü çocuk 16 kişi ise tutuklandı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenyurt'ta okul önlerinde uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyon düzenledi. Operasyonda 992 gram bonzai, 17,4 gram eroin ve 150 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturucu satışından ele geçirildiği düşünülen 12 bin 500 TL paraya da el konuldu. Uyuşturucu aramaları sırasında çatılarda, çöplerin içinde ve bahçe içindeki zulalı yerler tespit edildi. Polis uyuşturucu operasyonunu helikopterin kamerasından izledi. Kaçmaya çalışan uyuşturucu satıcıları kıskıvrak yakalandı.

Operasyonda 20'si kadın ve çocuk olan 30 kişi gözaltına alındı. Operasyon sonrası uyuşturucu satıcıların evinde bulunan 6 çocuk ailelerinden alınarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teslim edildi. Gözaltına alınan şüphelilerden, 3'ü çocuk 16 kişi tutuklandı.

CİHAN

Yorumlar