İş garantili kursu tamamlayan gençler belgelerini aldı

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BTÜSEM) ve Adana İş-Kur ortaklığında düzenlenen, Arvato Bertelsmann’ın iş garantisi desteği sağladığı “Çağrı Merkezi” kurslarının ikinci dönem kursiyerleri eğitimlerini tamamladı.

Google Haberlere Abone ol
İş garantili kursu tamamlayan gençler belgelerini aldı

Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BTÜSEM) ve Adana İş-Kur ortaklığında düzenlenen, Arvato Bertelsmann’ın iş garantisi desteği sağladığı “Çağrı Merkezi” kurslarının ikinci dönem kursiyerleri eğitimlerini tamamladı. Kursiyerler, eğitime katılım belgelerini Adana BTÜ Ziyapaşa Yerleşkesi’nde aldı.

Arvato Bertelsmann Operasyonlar Müdüresi Berna Tan, çok verimli ve başarılı bir kurs dönemi geçirdiklerini belirterek, ileriki dönemlerde BTÜ ile ortak çalışmayı ve istihdam sağlamayı istediklerini söyledi.
BTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Fazıl Özsoylu ise eğitim faaliyetlerinin çeşitlenerek artacağını belirtti. Özsoylu, “Mayıs ayında eğitim faaliyetlerine başlayan Sürekli Eğitim Merkezimiz kısa sürede birçok alanda kurslar açarak, sektörlerin kalifiye eleman ihtiyaçlarını gidermek ve işsizliği azaltmak amacıyla çalışmalar yapmıştır. Biz, kentle iç içe, kentin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapan bir eğitim kurumu olmak için çabalıyoruz. Sadece eğitim için değil, Adana’ya ve bölgemize fayda sağlayabilmek için uğraşıyoruz. Bugün, ikinci dönemin tamamlanmasıyla birlikte toplam 48 Çağrı Merkezi kursiyerimizi mezun ettik. Arvato Bertelsmann’ın katkılarıyla kursiyerlerimize iş garantisi sağlamış olduk. Tüm kursiyerlerimize iş hayatlarında başarılar diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar