İran Erzurum Başkonsolosu, Vali Deniz'i ziyaret etti

İran’ın Erzurum Başkonsolosu Rıza Kılıçhan, Vali Ahmet Deniz’i makamında ziyaret etti. Başkonsolos Rıza Kılıçhan ziyaretinin amacının, Başkonsolosluğun kapsadığı 28 ilden birisi olan Ardahan’ı yakından tanımak ve birbirine yakın...

Google Haberlere Abone ol
İran Erzurum Başkonsolosu, Vali Deniz'i ziyaret etti

İran’ın Erzurum Başkonsolosu Rıza Kılıçhan, Vali Ahmet Deniz’i makamında ziyaret etti.

Başkonsolos Rıza Kılıçhan ziyaretinin amacının, Başkonsolosluğun kapsadığı 28 ilden birisi olan Ardahan’ı yakından tanımak ve birbirine yakın iki ülke arasında ekonomik, kültürel ve ticari alanlarda işbirliğinin gelişmesine katkıda bulunmak olduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ahmet Deniz, Başkonsolos Kılıçhan’a ziyaretinden ötürü teşekkür etti. Ardahan’ın sosyal, ekonomik ve yöresel özellikleri ile tarihsel varlıkları hakkında Kılıçhan’a bilgiler veren Vali Deniz, Ardahan’ın her geçen gün gelişen, geniş meralara sahip olması bakımından özellikle tarım ve hayvancılık alanında kendisini kanıtlayan bir il olduğunu dile getirdi.

Ziyaretin ardından Vali Deniz, Başkonsolos Kılıçhan’a, tarihi Kongre binasını gezdirerek, ziyaret anısına plaket takdim etti.

CİHAN

Yorumlar