İBB Başkanı Topbaş oyunu kullandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş, oyunu eşi ve oğluyla birlikte kullandı.

Google Haberlere Abone ol
İBB Başkanı Topbaş oyunu kullandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Kadir Topbaş, oyunu eşi ve oğluyla birlikte kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, saat 10.30’da oyunu kullanmak üzere Florya’da bulunan Murat Kölük İlköğretim Okulu'na geldi. Kadir Topbaş, eşi Özdeyiş Topbaş ve Ömer Topbaş sıralarını bekledikten sonra oylarını 1351 numaralı sandıkta kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra okul çıkışında bir açıklama yapan Kadir Topbaş, seçimlerin demokrasilerde bayram günü olduğunu söyledi. Topbaş, “Arzumuz bu güzel günlerin birlikteliğimizi, coşkumuzu bozmadan büyük bir aile olarak büyük bir millet olarak geleceğe birlikte yürüyebilelim. Tabi sonu ne çıkarsa çıksın ülkemiz, milletimiz ve demokrasi kazanacak. Biz çalıştık gayret gösterdik. Ama şimdi kararı halkımız vermekte. Milletimize hayırlı olsun diyorum. Bu güzel barış, huzur, mutluluk içerisinde sıkıntısız güzelliklerle geçmesini diliyorum. Tabii ki burada demokratik bir hak kullanımı var. Bu da bizim demokratik bir ülke olarak önemsediğimiz bir durumdur. Sandık karar yeridir, milletimizin milli iradesi yansıyacaktır. İstanbul'umuza, ülkemize, barışımıza ve demokrasimize hayırlı olsun diyorum.” dedi.

Tahminlerin bittiği ve artık kararın çıkacağını ifade eden Topbaş, “Tahminler çok ötelerde kaldı. Artık tahmin yapanlar ne kadar tutturup tutturmadıkları değerlendirmesini yapacak. Bu gece yarısına kadar zannediyorum sonuç çıkar. Çok iyi bir katılım olduğu söylenmekte, bu demokrasi adına çok önemlidir. İnsanımızın sandıkta karar verme duygusuna, hassasiyetine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar