Hurda toplayan Suriyeliyi ağzını bantlayıp öldürmüşler

Ülkesinde yaşanan iç savaştan dolayı Gaziantep’e gelen ve hurda kağıt toplayıcılığı yapan Suriyeli, çalıştığı dükkanda ölü bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Hurda toplayan Suriyeliyi ağzını bantlayıp öldürmüşler

Ülkesinde yaşanan iç savaştan dolayı Gaziantep’e gelen ve hurda kağıt toplayıcılığı yapan Suriyeli, çalıştığı dükkanda ölü bulundu. Ağzı bantlanan ve battaniyeye sarılarak iple bağlanan Suriyeliyi öldürenlerin bulunması için polis çalışma başlattı.

    Olay, Kocaoğlan Mahallesi Yolağzı Sokak’ta bulunan 22 No’lu işyerinde meydana geldi. Hurda kağıt toplayıcılığı yaparak hayatını kazanan ve 35 yaşlarında olduğu öğrenilen Ahmed Melli isimli Suriyeli vatandaşın cesedini sabah saatlerinde gören arkadaşı, polise haber verdi. Olay yeri inceleme ekibi de harabe görünümündeki işyerinde delilleri topladı. Yapılan incelemede ağzının bantla sarılı olduğu görülen Melli’nin, battaniyeye de sıkıca sarılarak iple bağlandığı tespit edildi. Yüzünde kan izlerine de rastlandığı öğrenilen Melli’nin cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

    Öte yandan, cesedi sabah gören ve polise haber veren Adem Delibaş isimli vatandaş, “2 aydan beri burada hurdacılık yapıyordu. Abdestinde namazında, dürüst bir insandı. Parası için öldürüldüğünü düşünüyorum. Kimseye zararı yoktu.” ifadelerini kullandı.

    2 aydan bu yana Melli’nin 400-500 TL’lik bir birikim yaptığını dile getiren Delibaş, aynı işyerine geçtiğimiz Salı günü 3 Suriyeli işçinin alındığını, cinayeti onların işlemiş olabileceğini iddia etti. Emniyet güçleri, cinayeti işleyen ya da işleyenlere ulaşmak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar