Görevi devralan Yücel: ‘Makamlar gelip geçicidir’ mantığıyla hizmet edeceğiz

Yerel seçimlerde başkan seçilen MHP’li Adem Murat Yücel, belediye başkanlığı teslim töreninde, ‘Makamlar gelip geçicidir’ mantığıyla çalışacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Görevi devralan Yücel: ‘Makamlar gelip geçicidir’ mantığıyla hizmet edeceğiz

Yerel seçimlerde başkan seçilen MHP’li Adem Murat Yücel, belediye başkanlığı teslim töreninde, ‘Makamlar gelip geçicidir’ mantığıyla çalışacaklarını söyledi. Yapılan yerel seçimlerde Alanya belediye başkanı seçilen MHP'li Adem Murat Yücel, görevini eski başkan AK Partili Hasan Sipahioğlu'ndan törenle devraldı.

Belediye önünde toplanan partililer ve belediye personelinin karşıladığı Yücel, adak olarak kesilmek istenen devenin kestirilmemesini istedi, bir hayır kurumuna bağışlanmak üzere gönderdi. Törende konuşan eski Başkan Sipahioğlu, yerel seçimlerin bir bayrak yarışı olduğunu ve bundan sonra üzerine düşen bir görev olması halinde yapmaya hazır olduğunu söyledi. Halkın iradesiyle başkanlık görevini devralan Yücel'e başarılar dileyen Sipahioğlu, görevi 1999 yılında Cengiz Aydoğan’dan devraldığını hatırlattı. Sipahioğlu, “15 yılda hoş bir seda bırakabildiysek bu benim için en güzel mutluluktur." dedi.

Sipahioğlu, siyasette demokrasinin gereği olarak yeni görevlerin sandıkta verildiğine işaret etti. Alanya halkının iradesiyle Yücel’in görevi 5 yıllığına devraldığını kaydeden Sipahioğlu, Yücel’in ekibine başarılar diledi. Sipahioğlu, “15 yıl boyunca kahrımızı çeken belediyenin değerli personeline ve birlikte çalıştığım herkese teşekkür ediyorum. Değerli başkanıma da 5 yıl boyunca başarılar diliyorum. Üzerime düşen bir görev varsa buradayım." diye konuştu.

"ALANYA’YI DAHA DA İLERİYE TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Alanya'yı daha ileriye götürebilmek için gece gündüz çalışacaklarını kaydeden Yücel, güzel işler başaracaklarına inandıkları için bu yola çıktıklarını dile getirdi. Her kesimden her insanın fikir, düşünce ve projelerine açık olacaklarını kaydeden Yücel, ‘bu makamların gelip geçici’ olduğu bilinciyle çalışacaklarını belirtti. Yücel, “Alanya halkının bize layık gördüğü bu görevi en iyi şekilde yürüteceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu. Başkan Yücel, 15 yıllık başkanlık süresince verdiği hizmetlerden dolayı Sipahioğlu'na ve önceki dönem meclis üyelerine birer plaket verdi.

Törene; 19. ve 20. dönem Antalya Milletvekili Hayri Doğan, 21. dönem Antalya Milletvekili Cengiz Aydoğan, MHP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, MHP İlçe Başkanı Cafer Uyar, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Tören bittikten sonra Başkan Yücel ve eski Başkan Sipahioğlu, makam odasına geçerek birlikte fotoğraf çektirdi. Yücel, makamı devraldığı Sipahioğlu'nu belediyenin dışına kadar uğurladı.




CİHAN

Yorumlar