Gönüllü bayanlardan öğrenciler yararına kermes

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Köylere Yardım Götürme Derneği (Köy-Der) tarafından öğrenciler yararına kermes açıldı. Kermeste yardım sever hanımların yaptıkları el emeği göz nuru işlemeler, örgü çeşitleri, yöresel yemekler...

Google Haberlere Abone ol
Gönüllü bayanlardan öğrenciler yararına kermes

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde Köylere Yardım Götürme Derneği (Köy-Der) tarafından öğrenciler yararına kermes açıldı. Kermeste yardım sever hanımların yaptıkları el emeği göz nuru işlemeler, örgü çeşitleri, yöresel yemekler ve tatlı çeşitleri satışa sunuldu. Adliye Mahallesi Terminal Caddesi'nde bir iş merkezinde dualarla açılan kermesin 5 Mayıs'a kadar açık kalacağı bildirildi.

Emekli imam hatip Bayram Genç’in duasının ardından, Belediye Başkanı Saffet Acar ve Suçıkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Karaağaç açılış kurdelesini kesti. Başkan Acar, "Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımız yararına düzenlenen bu kermesin bol kazanç getirmesini diliyorum ve emek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Elde edilen gelirin tamamının ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanılacağını belirten Dernek Başkanı Mehmet Üner de “Bu tür faaliyetler birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilere destek olmak bizleri gururlandırıyor. Bugüne kadar elimizden geleni yaptığımıza inanıyor bundan sonra da fazlasını yapmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar