GESİAD'dan Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

Gelişen Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) Başkanı Hamdi Kınaş ile Yönetim Kurulu üyeleri Ali Ezinç, Erol Boydak, Mehmet Kıranatlı, İsmail Tuna, Levent Somtaş ve Fatih Alparslan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek.

Google Haberlere Abone ol
GESİAD'dan Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

Gelişen Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD) Başkanı Hamdi Kınaş ile Yönetim Kurulu üyeleri Ali Ezinç, Erol Boydak, Mehmet Kıranatlı, İsmail Tuna, Levent Somtaş ve Fatih Alparslan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

GESİAD Başkanı Kınaş, Kayseri'deki üretim merkezlerinin Melikgazi ilçe sınırları içinde bulunmasının büyük bir şans olduğunu belirtti. Yönetim kurulu olarak hem Başkan Büyükkılıç’ı tebrik etmek hem de ortak proje ve çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere ziyaret ettiklerini söyledi. Yönetim kurulu üyeleri de Melikgazi Belediyesi'nce Kayseri ekonomisine verilen destekleri yakından takip ettiklerini, esnaf, ticaret ve üretim sitelerinin Türkiye’ye örnek olduğunu belirterek, esnaf siteleriyle müteşebbisler için yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Büyükkılıç'a teşekkür ettiler.

Başkan Memduh Büyükkılıç ise Kayseri'nin ticaret ve üretim merkezi olduğunu, coğrafi konumuyla doğu ile batı bölgeleri arasında köprü vazifesi gördüğünü, bundan dolayı ticaretin merkezi olarak kabul edildiğini söyledi: “Melikgazi Belediyesi'nce belli işi yapan esnaf gruplarının rastgele, sağlıksız ortamlarda iş yapmalarını Kayserimiz'e yakıştıramadık. Bu nedenle Kömürcüler Sitesi, Hurdacılar Sitesi, Traktörcüler Sitesi, İnşaat Malzemesi Satıcılar Sitesi gibi birçok esnaf sitesinin yapımına destek olduk, öncülük ettik. Sonuç ortada; Kayseri bir esnaf şehriyse esnaflarımızın da Kayserimiz'e yakışır mekânlarda, daha modern, ulaşımı rahat, çevresiyle uyumlu mekânlarda iş yapması gerekir. Kayseri ve Mimarsinan Organize Sanayi ile Serbest Bölge'ye ulaşım ağlarına alternatif yollar açtık.” CİHAN

Yorumlar