Gençler istedi Büyükerşen, Facebook'ta 'selfie' yarışması başlattı

Eskişehir'de 30 Mart yerel seçimlerinde 4. kez üst üste Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Prof.

Google Haberlere Abone ol
Gençler istedi Büyükerşen, Facebook'ta 'selfie' yarışması başlattı

Eskişehir'de 30 Mart yerel seçimlerinde 4. kez üst üste Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, şimdi de gençlerle sosyal medyada ilginç projeye start verdi. Yaptığı çalışmalar ve faaliyetleri ile Eskişehir'e Türkiye'nin yanı sıra dünya ülkelerinde adından söz ettiren Büyükerşen, Facebook sayfasında, son günlerin modası olan ‘selfie’ fotoğraf yarışması başlattı. Dünyada Eskişehir selfie yapılan 100 kentten biri olma özelliğini taşıyor. Büyükerşen'in bu yarışmaya başlatmasındaki amaçlarından birisinin sosyal medya özgürlüğüne ve insanların sosyal medyada daha güzel çalışmalar yapabileceğini göstermek olduğu belirildi.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, 30 Mart yerel seçim çalışmaları sırasında karşılaştığı vatandaşların ‘selfie’ çekme isteklerini geri çevirmeyerek birçok kişiyle fotoğraf çektirdi. Bu seçimi de alarak 4. kez üst üste Büyükşehir Belediye Başkanı olan Büyükerşen, seçmenlerden gelen teklif üzerine bu kez de çekilmiş 'selfie' fotoğrafları ile ilgili sosyal medyada yarışma başlattı. Sosyal paylaşım sitesi 'Facebook'ta' başlıtalan ve 'selfie' adı verilen yarışmaya katılım ise ilgi çekti. Yarışmaya katılmak için yapılması gereken ise, Yılmaz Büyükerşen ile birlikte çekilmiş 'selfie' fotoğraflarınızı ‘Yılmaz Büyükerşen’ Facebook sayfasında paylaşmak. Sayfada paylaşılan fotoğraflardan en çok beğeni alan fotoğraf sahibi, Başkan Yılmaz Büyükerşen ile birlikte bir akşam yemeği yeme fırsatı bulacak.

Yarışmanın ikinci ve üçüncüsüne ise Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in ‘Zamanı Durduran Saat’ isimli Nehir Söyleşisi kitabı imzalı olarak hediye edilecek. Yarışma 4 Mayıs 2014’te sona eriyor. Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlar Başkan Büyükerşen ile çekilmiş fotoğraflarını ‘Yılmaz Büyükerşen’ Facebook sayfasına 4 Mayıs 2014 tarihe kadar mesaj atabilecek.

Bir kaç gün önce başlatılan yarışmaya ise katılım bir hayli fazla. Genç nüfusun fazla olduğu Eskişehir'de yarışmaya daha ilk günlerde binlerce kişi iştirak ederek, Başkan Büyükerşen ile birlikte çektirdikleri 'selfie' resimlerini ilgili adrese göndermeye başladı. CİHAN

Yorumlar