Genç iş adamları paintball turnuvasında ter döktü

Ankara Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SİSİAD), bünyesindeki Genç İşadamları Komisyonu (GENÇSİSİAD) üyeleri içinpaintball turnuvası düzenledi.Üyelerin oluşturduğu takımlarla yapılan çekişmeli geçen maçlar 2...

Google Haberlere Abone ol
Genç iş adamları paintball turnuvasında ter döktü

Ankara Sincan Etimesgut Sanayicileri ve İşadamları Derneği (SİSİAD), bünyesindeki Genç İşadamları Komisyonu (GENÇSİSİAD) üyeleri için

paintball turnuvası düzenledi.

Üyelerin oluşturduğu takımlarla yapılan çekişmeli geçen maçlar 2 hafta sürdü. Paintball turnuvası şampiyonluğunu Ahmet Ayhan’ın takımı kazanarak turnuvada şampiyon oldu. Takım kaptanı Ahmet Ayhan, sevincini, “Bizler burada yapılan müsabakalarda arkadaşlarımız arasında bir şampiyonluk maçı değil keyifli vakit geçirmenin sevinci içindeyiz. Takım arkadaşlarımıza ve turnuvaya katılan diğer takımlara teşekkür ederim.” diye paylaştı.

Turnuvanın ikincisi olan takımın kaptanı E. Kadir Ceylan ise “Turnuvaya katılan takımların hepsi genç iş adamları. Yorucu iş ortamından bir nebze uzaklaşıp stres atmak ve eğlenmek için böyle bir etkinlik düşündük. Yaptığımız paintball turnuvası hem bizim için hem de katılan iş adamı arkadaşlarımız için farklı ve heyecanlı bir etkinlik oldu.” diye konuştu.

Üçüncülüğü ise Zeki Güven’in takım elde etti. GENÇSİSİAD Başkanı Emre Ekinci de turnuvaya katılan bütün üyelerine teşekkür etti, zirveye çıkanlara ödüllerini takdim etti.

CİHAN

Yorumlar