Filiz Anaokulu’nun yıl sonu gösterisi beğenildi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Filiz Anaokulu’nun yıl sonu gösterisi büyük beğeni topladı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen gösteride öğrenciler ayakta alkışlandı.2001 yılında kurulan ve verdiği eğitimin...

Google Haberlere Abone ol
Filiz Anaokulu’nun yıl sonu gösterisi beğenildi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Filiz Anaokulu’nun yıl sonu gösterisi büyük beğeni topladı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Sinema Salonu’nda gerçekleştirilen gösteride öğrenciler ayakta alkışlandı.

2001 yılında kurulan ve verdiği eğitimin yanı sıra sosyal etkinlikleri ile dikkat çeken Filiz Anaokulu öğrencilerinin yıl sonu gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Gösteride öğrencilerin başarısı ayakta alkışlanırken aileler duygusal anlar yaşadı. Filiz Anaokulu Kurucu Müdürü Filiz Kutlu yaptığı konuşmasında, "Sizin çocuklarınız bizim çocuklarımız oldu. Güzel bir eğitim dönemi geçirdik. Bize güvenerek çocuklarınızı bize emanet etiğiniz için size şükranlarımı sunuyorum. Bugün çok özel bir gün. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz sizler için güzel bir gösteri hazırladı. Hep birlikte izleyeceğiz." dedi.

Minik öğrencilerin gösterisi büyük beğeni kazanırken ailelerin heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. CİHAN

Yorumlar